miercuri, 7 iulie 2010

Felicitari tridimensionale personalizate:Model " Foto Galerie 12" pe tema propusa de dv.

Model "Foto-Galerie 12" pe tema recunostintei,cuprinzand selectii imagini celebre din  arta renasterii italiene (opere:Leonardo da Vinci,Michelangelo Buonarotti si Rafael Sanzio).Alte elemente de decor plus text fac de asemenea parte din inspiratia mea.

Ideia felicitarii este de a crea un fel de mini album felicitare,ori mini expozitie intre doua coperti!!!
Datorita conceptiei structurii tridimensionale prin deschiderea ei la 90 de grade,felicitarea poate fi amplasata ca element de decor pe orice suprafata plana;etajera,nisa perete,raft biblioteca,etc.


Mentiune: Asemenea felicitari pot fi comandate la un pret de 15 roni/bucata.Alte modele inedite,vezi eticheta afisata mai jos.

ACEST MODEL poate fi personalizat!Trimite prin email minim 12 fotografii pe o anumita tema ;zi de nastere,nunta,chipul mamei,primul an al bebelusului tau,lucrari personale,poze  cu animale,flori,etc,etc
Important este ca imaginile sa reprezinte prim-planuri cu personaje,obiecte,flori,etc(se exclud deci fotografii de grup,sau vederi panoramice).De asemenea puteti trimite un text pe care il doriti,ales sau compus de voi si desigur urarea felicitarii in functie de evenimentul avut in vedere.Pozele vor fi ordonate astfel incat sa dea cat mai bine in ansamblul compozitional rombic dupa cum se observa in imagine.

Niciun comentariu: