sâmbătă, 13 octombrie 2012

Relaxing music/Enya:Doar timpul



Enya si-a creat stilul ei inconfundabil,fireste, dupa cum ii este inima si simtirea...o lume de acorduri subtile,foarte senzitiva,grasila,o lume diafana  ce releva prezenta unui spirit benefic,bland,candid,angelic.Ca atare muzica ei poate reprezenta o adevarata binecuvantare si mangaiere pentru suflet si poate contribui cu mare succes in  unele exercitii de meditatie.

Nu ratati acest  minunat videoclip marin in care marea si cerul se imbratiseaza in fascinante acorduri de azur si auriu...lasati-va purtati cu gandul de valurile marii ce mangaie tarmul in asfintit,lasati sa va cutreiere si sa va domneasca freamatul lor pierdut in tacerea si poezia sublimei orizontale.

9 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Superb!
Ca o mănușă fină, de mătase verde-albăstri. Armonie perfectă de șoapte, sunet de val, marea, cerul, asfințitul,depărtarea!În ritmuri învăluitoare.
Pansament sublim pentru orice rană.
Ador țărmurile, foșnetul abia perceptibil al valului, atingând sfios glezna de nisip mișcător.
Ai ales cel mai frumos gând de armonie a firii!

INCERTITUDINI spunea...

scuze!„albăstrui„, a fugit o vocală.

Modart spunea...

Ai recunoscut imagini din finalul piesei "Nara"?...era un fragment asadar din acest clip al carui lait-motiv este freamatul marii intr-un minunat asfintit!

Modart spunea...

Stai linistita,cu totii omitem din graba cate o vocala ori consoana.

INCERTITUDINI spunea...

Altfel, dar tot frumos!

http://www.youtube.com/watch?v=Y1L8uRApYeQ

Mihai spunea...

Intr-un timp ascultam Enya si Tangerine Dream. O adevarata relaxare.

Modart spunea...

Da,stiu cantecul,ca multe altele de la ea!Intr-un timp am ascultat mult Enya.Ma relaxeaza mult acest gen de muzica...am sa mai postez muzica ei,stiu piese deosebite!

Modart spunea...

A fost un moment cand imprumutam de la toti cunoscuti casete diverse si inregistram selectiuni muzicale dupa gustul meu.Asa am descoperit-o pe Enya cu muzica ei mirifica,aparte.

Modart spunea...

Raspunsul din graba a fost postat mai jos.
Multumesc!