luni, 27 aprilie 2015

Feriti-va

Feriti-va de oamenii pe care nu va puteti bizui la necaz .Nu va irositi investind in ei atata timp prin conversatii felurite si gesturi amicale!
Verificati in ce masura asa zisul prieten/prietena este capabil/capabila de empatie ,adica de a va fi alaturi in momente grele.Nu e chiar greu sa experimentati asa ceva ca sa va lamuriti cu cine aveti de a face.
Sunt oameni care mimeaza impecabil prietenia,iubirea,persoane  care va pot poseda,domina ,impresiona anume jucand impecabil anumite roluri .In spatele lor,narcisism,egocentrism ,ura chiar fata de oameni.!

Atentie de cel de langa voi!Cat timp alocati unei asemenea persoane din nebagare de seama,naivitate,sentimentalism orb,ati putea aloca unei persoane care are chiar nevoie de atentia si dragostea dumneavoastra!
Testati terenul inainte de a pasi pe el...e foarte valabil si cu semenii nostrii!
Cand gesturi minimale de omenie nu constati la ei,parasiti-i imediat!
Nu va mai intoarceti cu gandul catre ei,nu va lasati pacaliti de aparente!

Spune si scriptura,,incerci odata, de noua ori..dar daca vezi ca nu se poate ,iti stergi sandaua de praf si pleci. Adica nu iei nici barem praful de acolo de unde nu se merita,de unde te-ai straduiti in repetate ori si te-ai lovit mereu de zidul caposeniei si ignorantei!

.


Niciun comentariu: