duminică, 3 mai 2015

Plansul unora...

...e pretul bucuriei altora!

Marile descoperiri, inventii care s-au realizat prin efortul inteligentei sclipitoare  a unor oameni de stiinta,au fost cu gandul catre binele umanitatii,nu pentru ca hienele astea ale puterii care conduc lumea asta sa se foloseasca de ele pentru a se imbogati si mai mult!!!!

Nu este firesc ,normal ca sanatatea omului sa coste atat,sa cauti profit urias din bolile si disperarea oamenilor suferinzi!Este un altfel de crima la adresa umanitatii!

Daca pamantul da roade,nu ai sa lasi un sarac sa moara ca nu are bani sa-ti cumpere roadele de care beneficiezi ca proprietar al unui pamant.
Pamantul e al lui Dumezeu inainte de toate!Roadele lui depind de comuniunea pamantului cu cerul care este al tuturor!

Cat timp materie prima exista pentru a se fabrica  medicamente ori aparatura necesara operatiilor,tratamentul  nu ar trebui  sa fie scump,nerusinat de scump...iata cum in cel mai evident mod punem banul deasupra vietii omenesti!

De retinut,in ebraica "mamona" se traduce prin argint,ban!

Ni se vand gogosi,pentru ca unii sa detina putere,sa se imbogateasca!
Fericirea,prosperitatea la care aspira unii,asa cum o inteleg ei,presupune axiomatic saracirea si suferinta, uneori crunta, a celor multi si umili.

In lume cca 800 de milioane de oameni sufera de boli de malnutritie!
Marile companii ale lumii,datorita unei politici idioate a preturilor,arunca anual mii si mii de tone de alimente,fructe,legume care expira fireste dupa o anumita perioada de timp.


Sunt munci foarte grele care sunt remunerate sub orice critica.Adica unii trebuie sa se multumeasca  cu scandalos de putin din munca lor,iar altii ,alte servicii,au dreptul sa te toace de  bani multi cat ai clipi.
Tragic este ca s-a incetatenit in mintea omului ca asa este firesc .
Asta nu e tot hotie?
Tupeu si nesimtire,curata escrocherie!
Treziti-va!












Niciun comentariu: