joi, 28 aprilie 2016

Aripile Inimii tale...

Vorba poetului,"Tare sunt  singur Doamne ,si piezis!"
Insa ca sa simti cat de piezis esti, e nevoie de un examen superior al constiintei tale!
Iar pentru ca  asa ceva sa se intample ,e nevoie sa te conectezi la un nivel superior de Aspiratie!Cred ca  fiecare in calitate de posesori ai unei scantei divine,avem resorturi pentru asa ceva.
Daca nu vrei aspira catre a fi mai bun ,mai iubitor,mai drept,mai curat,daca iti plac jocurile acestei lumi,suprafetele ei,confortul material,daca traiesti la foc caldut multumit cu ce ai,stii,poti...toata devenirea ta in plan profund uman si divin s-a dus pe apa sambetei!
Ne definim inainte de toate prin ceea ce aspiram sa fim in plan vertical,nu dupa cum ne descurcam sau ba  prin hatisurile acestei lumi .

Intrebati-va sincer catre ce Aspirati!?
Ce ganduri staruie?...caci dupa cum staruie, asa si ramai ca nivel de aspiratie,indiferent daca reusesti sau nu.
Daca am starui zilnic gandul imperativului de a fi mai buni,mai iubitori...am avea sansa  cu mult mai   mult sa ne apropiem de Lumina sfanta a Invierii!Atragem ceea ce gandim,asadar cui ne incredintam gandurile,ce scop alegem devenirii noastre?
Mai multa Iubire nu poate fi decat acolo unde staruie gandul catre ea!Iar tot ce ne trebuieste mai cu seama ,iubire inseamna!
In rest, e vanare de vant,desartaciune,iluzii,miraje fabricate in mintea noastra tributara lumescului,materilismului ei!


ps:Nivelul tau superior de Aspiratie,e chemarea inalta a unei Inimi inaripate!
Cred ca vom fi la un anume ceas aspirati ,exact dupa nivelul aspiratiei noastre staruite!
Doar una este buna!


Niciun comentariu: