vineri, 3 decembrie 2010

Oferta de iarna : Decoratiuni cu ocazia sarbatorilor !

Valabil pentru orasele:Bucuresti,Brasov si orasele din apropierea acestuia(Bran,Codlea,Busteni,Rasnov,etc)

Indiferent de vremuri ,frumosul a fost, este si va ramane un factor de credinta si speranta,en element ce defineste  aspiratia omeneasca spre armonie si pace sufleteasca.
Aceasta oferta se adreseaza desigur celor care pretuiesc inventivitatea,creativitatea,noul,si doresc sa-si incante si onoreze  clientii prin atmosfera  de inedit si originalitate a locatiei in care au investit.
Diversitatea fantastica a structurilor ornamentale prin tehnicile hartiei(modern geometrice,cu motive ornamentale)posibilitatile deosebite ca atare de conexiune si compunere intr-un ansamblu decorativ ,adaptabilitatea creatiei(forma,culoare,marime)in functie de spatiul existent si destinatia lui,aportul direct- imaginativ al autorului...sunt cateva aspecte si argumente majore totodata care ar putea sa va intereseze.

Daca da,pentru inceput ca impresie de ansamblu, vizionati va rog :

http://www.flickr.com/photos/paperartdecor/ 

Apoi,privitor la oferta de iarna vezi etichetele de pe  banda laterala a blogului.
                                                           - winter origami collection
                                                           -kusudama
***Aceleasi etichete le poti gasi si pe My Flickr Photostream la seturi:


Decorul poate viza un colt de camera,tavanul,un coridor,o scara interioara,etc,cat priveste preturile ele variaza in functie de dimensiunea spatiului respectiv,fiind vorba aici si de materialul inclus,in acest caz preponderent fiind vorba de hartie.(material ieftin comparativ cu altele).
Pretul material este ca atare unul foarte convenabil la care se adauga fireste cel datorat efortului creativ,aspect negociabil si in orice caz onorabil in functie de posibilitatile dv financiare.
In speranta ca nu v-am plictisit,ca nu v-am rapit prea mult din timpul dv pretios,va urez anticipativ "Sarbatori Fericite !"

Niciun comentariu: