sâmbătă, 26 februarie 2011

Wonderful origami frame/Rama inedita pentru fotografii de album

Personal model and design perfected on 24 february 2011.
Modular origami from 4 sheets ,no glue!
Not diagrammed yet.

Here are two variations of the conners,also are possible and others variations of this kind the frame,that i'll poste them soon!


In general sunt foarte autocritic cand vine vorba de creatie....in acest caz insa, chiar sunt  multumit de rezultat...este o rama care incadreaza minunat o imagine datorita celor 4 coltare in relief care fac trimitere catre locul geometric al imaginii foto,adica punctul situat la intersectia diagonalelor acesteia.
Am prezentat aici doua tipuri de coltare, in unghiuri ascutite si cu forme arcuite,in ambele cazuri avand in vedere expresia  imaginilor alese.De efect sunt iarasi canturile subtiri care impart laturile in raport de 1/3 pe latimea lor .
Rama nu are stabilitate perfecta in cele patru colturi,ea dobandeste stabilitatea perfecta in momentul in care adaugam un carton cu imaginea dorita in cadrul patratic din spate,cadru flancat de "aripi"  trapezoidale  care reprezinta prin inclinatia la 90 de grade profilul ramei.

Doar 4 foi format rectangular  sunt necesare pentru acest model!!!
Model nediagramat.
Nivel de executie:avansat ***




4 comentarii:

Carmen Cune spunea...

Cat de simplu e de facut si cat de finut arata.Felicitari,intotdeauna sunt incantata de ceea ce expui.Foarte special totul.

Modart spunea...

Nu este un model chiar simplu,insa defel ireazabil pentru cei care au o experienta in aceasta tehnica.Este un model creat personal fr interesant ca parte de conexiune,rama nu este plana, are profil fiind tridimensionala.Multumesc mult de aprecieri!

Carol spunea...

Wow!!! I was delighted when I made a simple frame, can you remember?! But now look at this! Worthy by Monnalisa!

AmyCrafts spunea...

Superb! Nu am mai vazut asa ceva!