miercuri, 23 februarie 2011

Felicitare tridimensionala/My heart belongs to you!

Inima ca simbol  este cu certitudine una  dintre cele mai fascinante forme,pe cat de simpla ca design,pe atat de fermecatoare ca aparitie si putere de impresie,indiferent ca este vorba de o reprezentare plana, cu relief sau tridimensionala.
Acest model deosebit (domeniul paper architecture tehnic) ,trebuie deschis si asezat la 180 de grade pentru a obtine aceasta "minisculptura inimioara"de hartie,efectul fiind desigur unul surprinzator... cine s-ar astepta ca din suprafata plana,obisnuita a felicitarii inchise sa prinda contur prin deschidere o astfel de forma tridimensionala?!Ceva mai putin obisnuit,iti da intotdeauna sentimentul de ceva magic,si cred ca nu exagerez deloc in privinta acestui model surprinzator....
Sistemul in sine nu este chiar usor de realizat si se bazeaza pe concepte tehnice afirmate si perfectate de Masahiro Chatani cel care este dealtminteri considerat  parintele acestei inedite tehnici .

Cadrul patratic pe care se insereaza aceasta inimioara a fost lucrat personal pe computer intr-o gama monocroma de griuri menita sa accentueze frumusetea rosului intens spre portocaliu .Partea de text,  un mesaj simplu cu citire pe orizontala si verticala ...cuvantul "heart" dintre "my" si "belongs to you" fiind tradus prin imaginea centrala desigur!In rest pe diagonala nu trebuie decat sa va iscaliti(from me) si eventual sa scrieti numele alesei/alesului in coltul "To You".

Felicitarea poate fi destinata oricarei persoane ce o iubiti cu adevarat si doriti sa va exprimati dragostea printr-un mic souvenir ...

Mentiune:Pentru cei interesati,ele pot fi comandate la pret de 15 roni!
De asemenea se pote personifica cu fotografii trimise de voi.Preferabil alb-negru sau in sepia!!!(pentru contrast placut si rafinat)

Niciun comentariu: