joi, 23 februarie 2012

Nostalgia/Sometimes...



Parfumul altor vremuri,il aduce in amintire muzica lor...un cantec de zile mari as spune,extrem de melodic si sonor, ritm leganat si majestuos spre vals ...un cantec pe care ori de cate ori il ascult imi vine sa-l reascult,iar si iar...ma binedispune,ma inalta ...desi are o nota elegiaca pregnanta.
Transmite fantastic acea stare nostalgica de imbratisare,dor,uitare....este si starea mea de moment,fapt pentru care l-am postat.

6 comentarii:

Carmen Cune spunea...

Intr-adevar,asta transmite,parfumul altor vremuri.Imi era dor de Mireille Mathieu.A fost ca o intoarcere in timp.Timp de 30 de minute am ascultat muzica ei si parca totul era frumos,cald si placut asa cum era cand eram copil.Multumesc!!!

Modart spunea...

Buna Carmen!Ma bucur ca ti-am trezit nostalgia unor vremuri calde si placute.Muzica usoara a anilor 60,70,80 are o incarcatura afectiva deosebita,astazi e cu totul altceva...mai multe efecte,mai putine afecte!

PS:Sunt in cautarea sufletului pierdut...asemenea cantece remonteaza increderea mea in umanitate.

Aurora Georgescu spunea...

Tulburătoare melodie! Am ascultat-o cu ploapele lăsate ca să-mi pot trăi clipa de dor nestrigat ce şi-a ascuns ecoul în sufletul meu. Ca un vârtej, amintiri aşezate tainic în sertarele inimii mă ameţeau dându-mi senzaţia unui zbor nesfârşit prin locuri încărcate cândva de iubire.
Am vrut să opun Mirellei Mathieu, pe Nana Mouskouri, dar m-am oprit la oferta autohtonă http://www.youtube.com/watch?v=0u0YciEIkic&feature=related
Spune-mi te rog, are darul această melodie să facă să vibreze o coardă ?

INCERTITUDINI spunea...

Melancolic, amplu, blând, mângâietor, ca o mănușă fină!
Muzică adevărată!
Mulțumesc!

Modart spunea...

Aura,banuiesc ca este vb de Ileana Sipoteanu?... este melodia mea preferata de la ea .Multumesc de ce simti.
O coarda si multe altele...

Modart spunea...

Incertitudini...cu certitudine!!!