luni, 19 noiembrie 2018

Artizanat de Craciun din nuiele de ziar !



Un design in spirala conica simbolizand bradul de Craciun,Interesant si simplu  procedeul,doar ceva rabdare si pasiune sa fie!

Acelasi procedeu aplicat pe un star hexagonal conduce catre acest minunat star de hartie folosit ca ornament  pt varful bradului executat in aceeasi tehnica ,in bradul de Craciun  sau pe pereti !



Produsele hand-made redate prin aceasta tehnica utilizand nuiele confectionate din ziare sau reviste pot fi vopsite cu acrilice sau mai rapid folosind spray-uri!Dupa uscare se poate aplica un strat de lac incolor pt a le oferi rezistenta la apa,dar si un luciu placut!Folositi ecolac,produs pe baza de apa precum lavabila,nu diluanti,ulei!

Cum sunt realizate aceste nuiele din ziar din care se pot impleti cosuri minunate dar si diverse alte produse atractive,este extrem de simplu!



Asadar o tehnica cu valente artistice deosebite  in care materialul necesar este foarte ieftin ,la indemana oricui!Pentru cei interesati gasiti pe  net o gramada de idei si modalitati de executie a unor produse atractive utilizand aceste nuiele de hartie.Succes !


Niciun comentariu: