sâmbătă, 2 octombrie 2010

Origami Decor-Elemente decorative cu ocazia unor sarbatori


Un model ornamental  adecvat as spune pentru ziua de 8 martie sau o nunta.Instructiunile gasite sunt doar partiale,iar conexiunea prin lipire este anevoioasa ...ca atare mi-am petrecut ceva timp pentru a perfecta procedeul incat intre primul rand de petale oranj si al doilea verde am adaogat module menite sa imbunatateasca conexiunea,tot prin lipire, dar mult mai lesne si placut de lucrat.Pentru primul rand de petale verzi am folosit iarasi module concepute de mine,negasind informatiile necesare pe blogul respectiv.(in japoneza)

MENTIUNE:Dedic special aceasta lucrare matusii mele Ileana (culoarea ei actuala preferata), care nu a incetat niciodata sa ma uimeasca prin capacitatea ei (chiar remarcabila) de  intelegere si daruire ,mereu cu un zambet si o vorba buna pentru fiecare acolo unde este nevoie si nu in ultimul rand cu initiativa gestului si faptei altruiste.Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te inspire mereu!
 Te iubesc mult!!!!!







6 comentarii:

Carol spunea...

As always, I loved your home furnishings. Good work!

Carmen Cune spunea...

BUNA
FOARTE FRUMOASE OBIECTELE TALE KUSUDAMA.IMI PLAC MULT.
SUNT CATEVA LA CARE NU AM GASIT DIAGRAMELE.AI PUTEA SA MI LE TRIMITI ?DACA NU TE DERANJEAZA....
CAMEN CUNE.

Modart spunea...

Buna Carmen,nu am un folder special cu diagramele pieselor afisate pe blog...la unele fac trimitere catre sursa unde poti gasi diagrame,altele sunt creatii sau idei personale care nu am reusit inca sa le asez pe hartie ca mod de executie...insa nu inteleg de ce nu precizezi numele lor,ori articolul cu mentiunile de rigoare??!!Detaliile conteaza uneori foarte mult, ca feed-back cel putin!

Vagner Alves spunea...

Simplesmente maravilhosos os seus kusudamas, os seus trabalho num todo... fiquei maravilhado.... gostaria de saber se vc tem o diagrama desse kusudama em cor clara, se vc tiver e puder partilhar, ficaria muito feliz!!!!! artsorigami@yahoo.com.br

Modart spunea...

For Vagner Alves...excusse me but i don't understand about what kusudama you speak or author?!...please mention the work if has a name or the position in an article.I used google translate but of course the translation is far to be always corect.

Modart spunea...

Thanks Carol!!!Miss you!