duminică, 16 ianuarie 2011

OFERTA:Paper Art Decor/Tipuri decoratiuni(I)

A)Decor geam vitrina:Include staruri si rozete realizate din hartie semitransparenta care in lumina zilei capata ca efect o stralucire aparte asemanatoare unui vitraliu.
Modelele create pot fi foarte variate,iar cromatic se pot selecta diverse acorduri dorite in functie de gustul fiecaruia si specificul locatiei.
Preturi: intre 100 si 300 roni,diferenta exprimata fiind in functie de simplitatea sau complexitatea modelelor alese si fireste in functie de dimensiunea vitrinei locatiei dv. Pretul materialului se adauga la pretul mentionat,desigur foarte mic avand in vedere ca este vb totusi de hartie ci nu de mai stiu eu ce materiale pretentioase ,scumpe.

PS:Din lipsa unei comenzi de acest gen,nu am lucrat inca cu acest tip de hartie ...asadar exemplificarea s-a realizat aici si deocamdata utilizand cateva ilustratii pe aceasta tema decorativa(care imi este foarte bine cunoscuta) din alte tari.

               MENTION:For  illustration in this article, I used others authors works!


           

2 comentarii:

Carmen Cune spunea...

Intotdeauna vii cu ceva nou si asta este extraordinar.
Imi plac mult plierile tale(mi-am permis sa vorbesc cu tu si sper sa nu deranjeze).Fiecare are stilul sau propriu si chiar daca cineva incearca sa iti reproduca modelele acest stil ramane .La mine in oras sunt singura persoana care incearca sa faca mai mult decat stie si asta este uneori obositor pentru ca multi admira ceea ce fac dar nimeni nu incearca sa faca si singur.Sunt momente in care pur si simplu nu vreau sa postez ceea ce lucrez din cauza acelor persoane.Stii sunt unii la care insist sa ii invat dar depinde de om.In fine, ceea ce iti doresc este sa ai multa inspiratie in continuare.

Modart spunea...

Draga Carmen,chiar nu inteleg de ce insisti acolo unde nu e cazul...cauta cativa discipoli,cativa si buni,altminteri iti vei irosi elanul creativ.Cine doreste sa pofteasca a invata ,cine nu, e suficient daca spui ca-ti admira lucrarile.
Ca sa cauti solutii personale inedite exercitandu-ti cunostintele si imaginatia artistica ,este oricum un consum teribil...nu e cazul sa-ti mai faci inima rea despre ce zic,cred si actioneaza altii.
Mult succes si inspiratie iti doresc!