vineri, 20 mai 2011

Paper Decor Stands:Kawasaki rose/Origami Candle/Origami Daffodil(III)

Alaturi de un meniu si o revista publicitara pe o masa,un decor realizat tot din hartie mi se pare foarte potrivit.
Hartia din revista publicitara indica spatiul pentru reclama dorita ,ori de ce nu o urare,o maxima...
Stand cu faimosul "Kawasaki rose" are in vedere expresia unei compozitii zvelte pe verticala  menita sa confere un plus de eleganta si rafinament mesei de servire ,Simplu,discret,elegant !Un plus de culoare intensa  menit sa capteze privirea si sa insufleteasca suprafata mesei de servire ce isi asteapata cuminte zilnic consumatorii ...

Mentiune:Prisma triunghiulara este expre conceputa pentru a mentine tulpina florii pe verticala.Nu este nevoie de adeziv in aceasta compozitie!

Lumnarea din imagine a fost realizata dintr-o revista publicitara cu 8 pagini si doua patrate de  hartie color.Modelul necesita ceva adeziv.Ideea s-a conturat spontan,e drept au fost ceva incercari pana a gasi o modalitate multumitoare de reprezentare a flacarii.Cu acest produs am sa mai revin in cateva compozitii cu mai multe elemente figurative.




Nu stiu cui apartine acest model de narcisa,dar este chiar deosebit prin stilizare si geometrism,foarte interesant de lucrat,dar atentionez ca este peste nivelul mediu,deci solicita ceva experienta in domeniu.Minunat iarasi este in cazul acestui model  tulpina cu frunza,anexarea florii este usoara si solida ,fara adeziv, si fara teama de a se desprinde.

   
Simple idea,great effect for an origami candle!

2 comentarii:

Carmen Cune spunea...

Modart ,imi plac mult florile.Trebuie sa recunosc ca de ceva vreme cele de hartie executate manual imi plac mai mult.Trandafirul am incercat sa il fac dar nu prea mi-a iesit insa promit ca mai incerc.Floarea galbena este superba.Trebuie sa incerc sa o fac neaparat.Felicitari!Ai toata admiratia din partea mea.

Modart spunea...

Multumesc Carmen de aprecieri.
In general apreciez aceste modele de flori mai cu seama ca exercitiu in sine de excutie,e o incantare sa le realizezi,este inteligenta matematica,inventivitate din partea autorilor care au ambitia de a realiza modele unitare adica dintr-o singura bucata de hartie fara in marea majoritate a cazurilor de a interveni cu taieri sau lipire.Stilizarea lor prin geometrism puternic este iarasi un fapt demn de apreciat.
In rest prefer de n ori mai mult florile naturale,nimic nu poate rivaliza cu acestea!
Prin origami insa poti sa te apropii mai mult de esenta lor ca forma,sa intelegi ca in toate exista oordine si o geometrie fantastica,ca Dumnezeul creatiei este un constructor si geometru desavarsit.