vineri, 23 decembrie 2011

Doua momente de exceptie pe scena muzicii usoare!!!




Exista asemenea momente unice pe scena,  in care talentul muzical se racordeaza unei trairi  transpuse emotional nu doar prin expresia vocala,dar si prin fiecare gest scenic si expresie a chipului...sunt momente de exceptie ce vin fireste,cu o uluitoare naturalete din intregul fiintei  ce simte,traieste si se daruie cu maxima intensitate,convingere,sensibilitate !
Evident, artistul se regaseste in versurile cantecului,se identifica total in acel moment cu muzica lor,fiind intr-o stare speciala de maxima  rezonanta afectiva si inspiratie artistica ca atare.
Momentul artistic capata expresie si prin decorul minimalist,sobru,auster menit sa puna in evidenta prezenta omeneasca in sine,sufletul ei,sa- ti capteze  privirea si maximul de atentie asupra  fortei ei de iradiere interioara in acord cu  mesajul artistic muzical ...lookul in sine se defineste din aceasta perspectiva  prin simplitate,naturalete,monumentalitate.
Ce minunatie sa participi la asemenea momente artistice "vulnerabile "cand doar sufletul domneste intreaga atmosfera a salii...astazi s-a ajuns din pacate sa ne preocupe mai mult efectele decat afectele!!!



2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Sunt în mare grabă, trebuie să revin- îmi regăsesc cu mare drag și un fel de melancolie secvențe din niște ani plini de muzica celor două Voci!
Le-am ascultat și le ascult cu mare plăcere.
Găsesc , de fiecare dată, profunde trăiri, tandrețe, visare, incertitudini, dor, speranțe pierdute și regăsite, clipa în toată măreția ei!

Sărbători fericite !

Modart spunea...

SARBATORI FERICITE ASEMENI!
OF Doamne, dar cei oropsiti cum o duc ei oare de sarbatori?
Uite de ce cu acest cuvant "fericire"nu prea ma impac...