duminică, 30 septembrie 2012

Capatul lumii...



Lasa,lasa totul in urma ,lasa tristeti, dureri ,necazuri...culege crampeie din orizonturi line de ape, in gri scanteietor unduind... uita pentru o clipa tot neajunsul vietii tale:lacrimi,neimpliniri,tristeti.
.In imbratisarea orizonturilor ce te cheama tainic, vei afla cu siguranta  crucea din inima ta si neobositul tau dor calator:lasa,lasa aripile lui pana la capat de lume sa porneasca...locul in care timpul ostenit  imbratiseaza vesnicia pentru a-si alfla eterna pace si multumire sufleteasca ,iar soarele in asfintit este  mai feeric si bland ca oricand.

PS: Sentimentul "capatul lumii",traieste in mine de multi ani incoace.Am aflat in acest material artistic multe stari afective ce-l cuprind,stari greu de cuprins in cuvinte...

4 comentarii:

Mihai spunea...

Interesant. Un artist transmite mesaje. De orice fel: scrise, vizuale, auditive...

Modart spunea...

Eu personal apreciez toate categoriile socio-profesionale.Sincer.Insa constat cu mare tristete ca o anumita sensibilitate artistica este deseori neinteleasa,ignorata.Artistii nu au dus-o nicicand prea bine...rareori au exista cazuri ferice.In arta exista un consum si un efort ce presupune o mare cantitate de suflet implicata.Multi vad doar rezultatul si dau "vina" pe talent.

INCERTITUDINI spunea...

Chemare și gând, dincolo de om, doar pasărea-înger, cu aripi deschise !
Îmi plac valurile îmbrățișând țărmul, și raza piezișă,gri și auriu, aproape și departe,și timpul, rotire de clipe, mereu neoprit.. muzica este sublimă!

Modart spunea...

Vangelis,tot aflu compozitii ce ma uluiesc!O muzica prin care evadez uneori in alte lumi caci avem cum spui chemari si gand dincolo de teluric...cel putin asa ar trebui simt eu.