sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Cel mai frumos cadou.



"In viata nu-mi fac vise prea mari",spunea intr-un interviu din tinerete Mireille Mathieu.Odata,a avut insa un vis cu totul deosebit!Este vorba de gestul unui cosmonaut rus care intr-o expeditie pe luna a luat cateva discuri cu muzica ei.La intoarcere i-a daruit celebrei cantarete cateva fire de praf selenar ca simbol al viselor ei.Atunci a visat cum muzica ei a calatorit prin cosmos...mai aproape de stele si de Dumnezeu ca niciodata!

Cred ca este cel mai frumos cadou pe care o artista l-a primit vreodata!Voi ce spuneti?

4 comentarii:

Mihai spunea...

Sincer? Nu-mi amintesc sa fi ajuns vreun cosmonaut rus pe Luna. Povestea insa, este foarte frumoasa. Cat de mult trebuie sa iubesti arta incat sa o iei cu tine in spatiu cosmic?

Modart spunea...

Stiu,pare incredibil,dar asa este!Nu am reusit ieri sa gasesc articolul cu pricina,dadusem odata de el pe net,numai stiu pe unde si cum.Vroiam o informatie mai detaliata pentru acest articol...a trebuit sa ma rezum sa povestesc din cele citite candva(mai demult intr-o revista)

INCERTITUDINI spunea...

Nu cred că există vreo femeie care, măcar și o singură dată în viață, să nu fi visat, într-un fel sau altul, la astrul nopții.
Să zboare cineva până acolo și să aducă urmele unei asemenea iubiri este cel mai cu neputință, și totuși real, cadou!

Modart spunea...

Eu ti-amm spus ca in Rusia este adulata!...dupa asa un gest,ce sa ne mai mire!