luni, 6 mai 2013

Uimitoarea lume a sculpturilor din nisip!!!



Parcursul realizarii unei sculpturi in nisip prin filmarea rapida...nu uitati ca inainte de a se apuca de lucru exista proiectul schitat pe hartie ce implica el in sine un deosebit efort de creatie si imaginatie...

Iata ce inseamna cu adevarat talent,creativitate!
Va rog urmariti si judecati si dumneavoastra!
 Aceste clipuri despre aceasta fascinanta arta,nu intrunesc constat nici baremi 50,100 de vizionari in foarte multe cazuri!!!
Va rog uitati-va baremi pentru cateva minute aici:

http://www.youtube.com/user/WestonSandSculpture?feature=watch

Sunt cuprinse CREATII in nisip a unor artisti incredibili,interviuri acordate acestora.

Am ramas perplex. De incantare pentru cat talent,imaginatie,simt al compozitiei artistice se implineste prin munca fantastica a acestor oameni,dar totodata sunt extrem de intristat si revoltat sa constat ca  asemeni artisti sunt atat de putin cunoscuti,mediatizati,deci atat de  departe  de a fi apreciati la justa lor valoare!

Cand Doamne  vom face diferenta cuvenita dintre interepretare si creativitate?
Cand vom intelege ca adevaratul talent implica nu doar abilitatea de a realiza ceva ci mai cu seama inteligenta,imaginatie,simt compozitional de creatie ?
Cand oare vom initia si noi romanii un asemenea festival?
Cand vom iubi un pic baremi arta sculpturii,noi care ne laudam vezi bine cu Brancusi,parintele sculpturii moderne!?

ps:Sculptura,cat efort elaborios,rabdare,atentie,daruire,tenacitate,talent  presupun ea,dar cati staruie Doamne contemplarea ei ...fie si baremi pentru cateva minute ?
Dar ce vorbesc eu...uitati-va la giumbulsucurile unui catelus ori la tot soiul de retete culinare!Asta in cel mai bun caz desigur..ca in rest, stupizenii incredibile alimenteaza curiozitatea omeneasca cu mult peste ce poate arta adevarata darui.INADMISIBIL!


4 comentarii:

Edi spunea...

Very cool friend :D
Bye
Edi

Modart spunea...

Yes Edi,that's really amazing!
Thanks for your visit.Hope to have a good time and i wishyou many inspiration in all your activities.
Best wishes from Romania to Brasil!

INCERTITUDINI spunea...

Îți înțeleg starea, mai degrabă, revolta.
M-am uitat doar la câteva și am rămas fără cuvinte.
Nu doar MUNCA impresionează,în asemenea Opere se îngemănează TOT, nu vreau să leg doar cuvinte, sunt tristă, am văzut undeva 51 de vizionări.. ne tembelizăm, lumea află,clipă de clipă, chestii care minimalizează dorința de a afla..

Mi-am amintit exact în momentul ăsta- am văzut la Volgograd-au trecut 26 de ani- un fel de muzeu în aer liber, nu aveam voie să ne apropiem, cred că era sculptură în nisip sau în pământ, erau tranșee, soldați, de peste tot se auzea muzică militară..
Extraordinare senzații!

Nu te mai înfuria- doar deschide-ne ochii! și poate chiar și sufletele!

Modart spunea...

Care 51,sunt si mai putin ,26,32,etc si au vechime de 8 luni,1 an!
Sa stii ca sunt un revoltat de felul meu,si aici pe blog fac un efort mare adeseori sa nu ma enervez.Asta ptr ca nu mi-am propus un blog despre revolta mea interioara,ci un blog menit sa destinda.Ma batea gandul de a realiza si un blog in care sa protestez cum s-ar spune la adresa atatei prostii si rautati umane cat gasesti pretutindeni in viata asta.
Lumea afla ce vrea sa afle,dupa cum ii este si spiritul.Exista atata emotie in jur ,iara daca staruie cu tampenii diverse ,e clar ce spirit gregar si inferior are si promoveaza.