sâmbătă, 8 februarie 2014

Zborul unei clipe...




Uneori imi place sa alcatuiesc un triptic foto din diverse fotografii,fie ale mele sau fie ale altora culese in acest caz de pe net.....

Fotografiile in planuri,putine urmand anumite contraste de cantitate si lumina,fac citirea unui mesaj intentionat mai lesne parca,,,ochiul se relaxeaza si mintea lucreaza astfel in voie,linistit,adaugand fireste aripi proprii de gand  prin acele stari specifice de beatitudine,calma,monumentala  ce definesc  suprematismul  artistic.
Timpul se dilata,se amplifica...secunda ascunde in samburele ei,gandul si simtamantul vesniciei  insasi...

2 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Imaginile alese sunt total diferite dar asemănătoare prin mesajul pe care-l transmite şi titlul le defineşte perfect.
Zborul unei clipe atrage după ea pe toate celelalte şi eu aş vrea ca timpul să stea în loc câteodată! De preferat atunci când zâmbetul ne mângâie chipul sau atunci când simţim căldura mâinii pe care ne-o întinde un prieten !

Modart spunea...

Imi cer scuze de a raspunde cu intarziere,dar ieri a fost o zi mai speciala.
Imaginile ,eu am simtit in ele un anume numitor comun,apoi urmeaza evident o gama cromatica asemanatoare.Acesta af ost primul criteriu al reunirii lor.
Da,o clipa poate pune in miscare atatea altele,ca un joc de domino.
Deseori printre zambete se strecoara si lacrimi,amintiri sarate .Toate se invalmasasesc cumva in viata asta,si bine ar fi sa reusim pastra un tonus de speranta.Depinde ceea ce uita adeseori oamenii, de fiecare dintre noi,de fiecare gest de omenie.