vineri, 3 aprilie 2015

Ninge,ninge!...


Drept amintire ,salutare ,zambet va las pe aici in dar o craciunita speciala!







2 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Cred că îţi imaginezi că intrând pe pagina aceasta cu Andaluza-crăciuniţă am început să râd. Şi cum să nu râd? Pare aşa de spăşită aici că mă întreb dacă nu a fost cumva hipnotizată, sau poate poza pentru vreo reclamă... că acum de când este la Miauowood mare vedetă o face şi reclame!!!
După ce am râs cu gura până la urechi de comentariul pe care mi l-ai lăsat pe blog, mă întrebam în sinea mea ce-o zice despre noi şi Andaluza noastră, vizitatorii ocazionali? Şi tot eu mi-am răspuns. Zică ce vor vrea! Cei cu simţul umorului se vor amuza împreună cu noi, iar cei cărora le tot tună şi fulgeră, n-au decât să se cruicească până înm zori, că eu am de gând să las toate aceste poveşti ale Andaluzei la vedere. Şi cum aş putea face altfel ? Păi s-ar supăra Andaluza de ne-ar face pereţii mai ceva ca-n peşterile străvechi pline de semne ciudate! Uite că mi s-a făcut dor de ea. Ii transmit telepatic să vină vreo două-trei zile acum în post la mine că ştiu nişte reţete vegane formidabile de o să se lingă pe labe! Doar să nu vină cu cei şapte trămânzăi miorlăitori după ea, că-i fugăresc cu toţi câinii de cartier! Nu-mi trebuie derbedei oricât ar fi ei de macho! Deci Luzico, hai acasă şi îl chem şi pe Serafim! Şi... hai că ne înţelegem şi cu mâncarea.

Modart spunea...

Aura,asta nu-i Luza!
Ea e tigresa,Parol!Nu da blana ei vargata pe alta,nici in ruptul capului!
poate doar dechizata,ca sa-l iscodeasca pe Serafim ,asta de cand in mintea ei ar avea o aventura cu Albisoara,,,stii tu.
Ei lasa-o in America deocamdata,pai are planuri marete,si bani si servitori,amorezi gramada,unde mai pui ca toarna si un film in regia Angelinei chiar!
Las-o sa se emancipeze,e pe val acum ,nu o mai intorci nici cu descantece si nici cu peste!

O sa vie ea cand o vedea cate dedesubturi meschine sunt in spatele scenei marete ce o viseaza.Si la cate toane are cand e furioasa,si cat de nazbatioasa cand o apuca crizele de personalitate,tare mi ca o vor
concedia in curand...mai tempereaz-o si tu la telefon ,ca nu as vrea sa o vad iar deceptionata!A mai patit-o doar ,si nu o data!