sâmbătă, 1 octombrie 2016

Film /Miracole din cer(2016)

Un film minunat prim mesajul sau optimist,un film despre boala,suferinta,dragoste de mama,familie,credinta ,omenie,bunatate,prietenie.
Un film inspirat de realitate,un caz incredibil de vindecare prin interventia divina.
Faptele sunt cat se poate de concludente,eu nu vaz de ce ar minti cineva in aceasta poveste.Ar fi total absurd!Poate ca scenariul de film este pe alocuri mai idilic,comercial,dar lantul intamplarilor si realitarea vindecarii neastepatate din final sunt evident adevaruri!

Scenariu dupa cartea cu acelasi titlu scrisa de Chris Beam.
Este vorba de fiica ei, Annabel Beam,suferind de o boala crunta,fara sperante de vindecare totala,fara siguranta barem a unei vindecari partiale.
In urma unei cazaturi dintr-un copac,fata isi va reveni miraculos total,,sfidand toate diagnosticurile si perspectivele sumbre ale analizelor si tratamentelor medicale.
In starea de inconstienta in urma cazaturii,Annabel traieste o experienta asemanatoare celora relatate de cei care au trecut prin moarte clinica.
Ce va relata mamei despre aceasta experienta paranormala,va las curiozitatea sa vizionati filmul,care poate fi gasit de vizionat online!
Merita din plin ,nu-l ratati!

Un interviu  cu mama lui Annabel Beam:

http://www.gospelherald.com/articles/55191/20150420/exclusive-interview-author-christy-beam-opens-up-about-her-daughters-miraculous-healing-and-visit-to-heaven.htm

Familia Beam(apar si la sfarsitul filmului)


Annabel Beam

ps:Pelicula de calitate,cadre luminoase,interpretare minunta!
Un film inspirational cu o deosebita capacitate terapeutica pentru cei marcati de suferinta unei boli grave..si desigur, nu numai!
Un film pro-credinta bazat pe fapte reale!





Niciun comentariu: