miercuri, 2 ianuarie 2019

Zurcaroh/Acrobatie si Arta



Am ramas perplex...acrobatii si o coregrafie superba,este acel ceva aparte care nu l-am mai vazut pana acum la nimeni altii!Mi-au dat si lacrimile de atata frumesete in ce fac oamenii astia cu mic cu mare!Acrobatia in grup ,ce viziune monumentala  si inaltatoare poate oferi publicului!
In  acord cu o muzica bine aleasa iti da fiori de incantare ce tin de sfera sublimului!

Acest grup  a fost creat in 2007 de un coregraf brazilian ,Peterson da Cruz Hora .Mutandu-se in Austria in 2009,il va refonda cu un echipaj local devenind un grup ce va reprezinta Austria .

 Zurcaroh a participat acum doi ani in urma la concursul de talente din Franta ,iar anul trecut la AGT unde a ajuns pana in finala clasandu-se pe locul doi.



In sferturile de finala,o poveste despre origine,caderea omului si salvarea lui!Momentul probabil cu cel mai mare impact la public.



2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Trebuie să revin.
Este atât de tulburător, că mă întreb dacă nu sunt superoameni!

Modart spunea...

...si totusi oameni sunt!!!
Exista acrobatii cu elemente de dificultate si mai mari,insa aici coregrafia cu unele elemente nemaintalnite si fr expresive m-au coplesit.
Rotile umane invartindu-se ,iar in prim plan valuri omenesti ..supeeerba imagine!
Mai sunt si altele ce tin de acrobatie nu gluma,iar muzica asta pe ritmuri tribale te transporta intr-o lume primara fascinanta!