vineri, 24 februarie 2012

Inimioare:Origami 3 D Heart

Origami 3D Hearth;Personal model created on 22 February 2012

Mention:This structure is possible to be created by other author before,I don't know if is the same procedure and idea of work!This model can also be a nice attachment for a sheet of paper !

Modelul este un pic dificil,insa cu o constructie ce aplica procedee specifice foarte placute in aceasta tehnica.In final se aplica un "sink,"astfel incat o forma bidimensionala se transforma intr-o structura spatiala.
Are avantajul in plus  de a putea fi atasata de coltul unei felicitari,oferindu-i un plus de inedit.


Modelul de felicitare pe tema dragostei este realizat in tehnica "origami architecture"/"pop-up cards",si reprezinta o conceptie personala de asemeni.

Mai multe modele inedite:
http://creativplace.blogspot.com/search/label/pop-up%20cards

5 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Acestor superbe inimioare le alătur de Dragobete o melodie care sper să dea visului aripi să cuprindă universul tainic al dorurilor ascunse în stele nopţilor albastre cărora le-au fost încredinţate cândva, pentru atunci când cineva le va asculta şi le va înţelege... http://www.youtube.com/watch?v=hD-as4l2f2Q

INCERTITUDINI spunea...

Dintre toate inimile și inimioarele, mie îmi place -
http://www.youtube.com/watch?v=aas-cOA6Fkg&feature=related

Nu de pe vremea adolescenței- inima de acum!
Și ia Corinei!

Am fost într-o excursie cam scurtă în Maramureș- aveam în minte ia-bluză albă, cu mânecă bogată și ajure răsfirate- n-am găsit-o , era ploaie..am rămas cu nostalgia ei, acoperind vremelnic o inimă!

Modart spunea...

Multumesc Aura,este si una din melodiile mele preferate!
Toate cele bune iti doresc,si multa inspiratie!
Sa vie primavara!

Modart spunea...

Sa stii ca mi-ar placea sa sculptez o inima de piatra!Asta asa gandindu-ma la afirmatia cuiva ca si o piatra viseaza sa devina ceva...ignoranta e mai dura decat piatra...o poate sfarama lesne.

O duminica placuta!

INCERTITUDINI spunea...

Nu-mi place să vorbesc despre ignoranță- include, cumva, infatuare, aroganță, nu cred că există ființă vorbitoare total ignorantă. De ce să năpăstuim? Nici despre ignorare n-aș vorbi, pentru că nu este total „acoperitoare”- vrei să spui că ignori, în realitate, suferi, dorind să faci asta.

Am scris ceva despre pietre și „felul lor de a fi„..am căutat acum , n-am găsit.
Am în minte niște imagini- pietrele de pe ulița copilăriei și adolescenței mele- le știam pe toate. Sau așa aveam impresia- erau acolo, aveau un rost.
Îl înțelegeam, mă simțeam bine, nu bine, cred că „ frumos „ este cuvântul- eu le știam , ele erau!

O inimă sculptată în piatră? Ce frumos!
Ar fi - nu o inimă din piatră, ci -O PIATRĂ CU INIMĂ!!