miercuri, 6 iunie 2012

De ce oare ...





De ce oare cand scriu folosesc atat de mult cele trei puncte de suspensie?...Sa fie oare deruta ,nelinistea,starea de nestare,de cautare,nemultumire,...ori inexprimabilul,infailibilul,incertitudinea legata de anumite sentimente si ganduri lumesti,ori poate un presentiment a ceea ce nu este dar va fi sa vie...o punte de legatura catre o alta lume resimtita ...

4 comentarii:

Modart spunea...

O stare de asteptare cred iarasi ca ar fi trebuit sa mentionez...tot asteptam CEVA...insa realizez ca dincolo de nelinisti(Goethe lauda nelinistea,o considera virtute),e si ceva ce tine de alta lume,puntea despre care mentionam...in rest ce sa spun,nu blogul este un drog,m-am referit la dependenta de el,la ceea ce depaseste o anumita masura...de continuat?,sa stii ca bat in retragere...ceva lipseste cu desavarsire in blogosfera,ma abtin aici sa dezvolt...probabil am sa scriu un articol pe tema asta...
O zi buna si tie!

INCERTITUDINI spunea...

Cred că am undeva ceva care s-ar putea constitui în răspuns la întrebarea ta.
Caut.
Oricum, dacă nu te superi, ar trebui să -ți analizezi starea din momentul respectiv. Sunt sigură că numărul situațiilor cu „puncte de suspensie „ s-ar micșora.

Voiam să-ți spun ceva- îți simt supărarea, deși ai spus că tu nu te superi pe nimeni, să fi înțeles eu greșit?

Modart spunea...

Gina,retorica respectiva accentua mesajul final din cele scrise...o premonitie a unei alte lumi,ideia fiind ca fiecare avem anumite stari exprimabile cumva si prin care analizandu-le regasim o alta dimensiune a aspiratiilor noastre.
Nu cautam un raspuns,era doar o forma de a sugera acest aspect mentionat.Fireste, sunt si celelalte cuvinte valabile.Pe de alta parte eu fiind educat in spiritul artelor plastice,cele trei puncte de suspensie sunt asa o "forma grafica" spontana cand scriu rapid,o forma a la Miro ,un limbaj in sine ce mi l-am insusit si cultivat chiar in modul de a scrie.


Da simti bine.E un soi de revolta generala provenita din deceptii.Nu am spus exact cum ai scris!!!

Modart spunea...

Sunt mai puternice decat mine,vin de dincolo de mine cumva...si cred in ele ca mesaj pozitiv!