vineri, 1 iunie 2012

Sa iubesti cu suflet de copil!....


LA MULTI ANI !!!

  • O societate  cu siguranta mult mai buna ar fi daca toate eforturile,priceperea,inteligenta si dragostea  noastra a adultilor s-ar canaliza cu maximul de seriozitate spre a asigura bucuria si  armonia varstei copilariei !
  • Radacinile noastre vin din copilarie,depinde de fericirea climatului  ei pentru a ne spori sansele reusitei ,de a ne asigura un viitor mai demn si curat ca natiune.
  • Multe din deceptiile,esecurile si necazurile vietii noastre se explica analizand intamplarile nefericitea ale copilariei noastre...chiar si lucruri neplacute marunte pentru adulti au cu totul alt impact pentru copii,lipsa iubirii mai cu seama,indiferenta ,conduc chiar la anumite  traume ce-i marcheaza toata viata.
  • Ne petrecem viata ca oameni maturi ,incercand tocmai sa vindecam ,sa alinam ranile copilariei noastre...
  • Da-i lumii ce-i al ei,dar pastreaza coltul tau de rai,de basm,de poveste in inima ta de copil.
Pentru voi cei mici,pentru toti cei ce au ramas fideli copilului din ei,va invit sa mesteriti din hartie traditionala lalea ...unul din modelele clasice in origami, absolut surprinzatoare prin simplitatea,inteligenta constructiei si frumusetea rezultatului stilizat...
Aveti nevoie de doua patrate de hartie de aceeasi dimensiune (recomandat intre15-18 cm latura)

4 comentarii:

Vasile Dumitru spunea...

La multi ani!
Ma simt copil, ma simt bine!

Edi spunea...

Hi, Modart

Beutiful post. I agree with you.
Bye

Modart spunea...

Nu era vorba Gina despre cum sunt copiii,cum cresc,era vb despre responsabilitatea adultilor pentru a le oferi ce-i mai bun,mai multa atentie adica...in rest ce-ai spus e cu totul altceva in fond...si pentru ca asteptarea mea era de a accentua eventual continutul propus si nu a fost sa fie astfel,nu l-am postat!Sper sa nu te superi!!!
Observ de fr mult timp ca nu se comunica pe subiectul propus si fiecare tinde sa citeasca probabil printre randuri si sa divagheze ,ducand discutia in alte registre.
Nu scriu kilometric ,doar exprim franturi de ganduri si sentimente de moment.

Modart spunea...

Cat despre origami cat ne descurcam si nu,am indoieli multe...multi nu au reusit piese foarte simple,toti se pricep la o adica,ceea ce este total eronat!Mi-ar fi placut sa duci la capat lucrul si sa demonstrezi practic printr-o postare ca ai reusit.As fi fost incantat!