marți, 17 iulie 2012

Zile rele,zile bune...bioritmul

In copilarie cineva ma invatate cum sa-mi calculez bioritmul,erau ceva calcule dar eram fascinat de acel grafic obtinut  si de ideea de a avea un indice asupra starii mele  pe o anumita durata.Nu am stat insa niciodata sa-l verific cat de veridic este ,sa  compar in mai multe  randuri  indicii afisati cu starea mea.
Zilele trecute,nu m-am simtit deloc bine.Mi-am reamintit de bioritm ,asa ca am  cautat astazi un site care sa-mi afiseze bioritmul.


Am ramas stupefiat,pe ziua de astazi ,intelectual la limita negativa maxima,emotional si fizic vai si amar,  cu mult sub linia de echilibru!!!
Asadar de va simtiti intr-o stare foarte proasta,ati avut un esec intr-o competitie,nu ati reusit sa finalizati un proiect,etc,sa stiti ca mai este de" vina "si aceast bioritm !
Evident, viata noastra strabate si in plan energetic suisuri si coborasuri,exista un anume balans, o anumita ciclicitate ce reprezinta un principiu cosmic in sine.



PS: Citeam candva ca Nadia Comaneci avea un bioritm foarte bun in timpul Olimpiadei din Montreal (1976 ).

8 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Parcă n-aș vrea să știu dinainte nimic.
Ce știu eu este că totdeauna puterea, energia, echilibrul vin din interior!
Ascultă muzica aceea!

Modart spunea...

Intr-un fel e bine sa stii,te poate ajuta cand sa-ti planifici anumite activitati...am ascultat,este foarte relaxanta,iti da o stare de tihna,de pace interioara...pianul dintotdeauna m-a fascinat in mod aparte!

INCERTITUDINI spunea...

La asta mă refeream-
http://www.youtube.com/watch?v=A1udUAVTTKs&feature=player_embedded#!

Modart spunea...

O da, o tot reascult,iar si iar cand am timp.A fost o mare revelatie pentru mine!

INCERTITUDINI spunea...

Și pentru mine! Mulțumesc!

Modart spunea...

Sa stii ca bucuria mea este intotdeauna dublata,tripata,etc,cand altcineva impartaseste aceleasi sentimente...si desigur sufar cand nu.

Ada spunea...

Pianul.... De mica mi-am dorit sa cant la pian. Mi se parea a fi ceva nobil, un fel de rege al instrumentelor. Ceva ce trebuie atins doar de maini magice. Privesc pe Mezzo, din cand in cand, iar cand "prind" diverse concerte la pian atunci imi dau frau liber dorintei.... Inchid ochii si imi imaginez cum mangai clapele.... Cant.... cant .... cant .... Si cantarea-mi patrunde-n suflet, apoi se inalta pana la cer.... Si eu ma-nalt impreuna cu pianul .... Of....

Modart spunea...

Ei da ,asta da surpriza !
Tu esti o sensibila Ada,un suflet nobil ... e firesc sa-ti placa pianul,evident unul dintre cele mai nobile instrumente muzicale!
Te mai astept...oricand ,cu mare drag!