joi, 6 februarie 2014

Forme de comunicare

Barfind

Monologand

Privind atent

Gestic

Ascultandu-ti inima


Contempland splendoarea unei zile

Meditand in singuratate

Traind clipa in doi

Adorand

Fotografii preluate din divese surse de pe net.

4 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Fiecare imagine este relevantă pentru ceea ce ai gândit şi se încadrează perfect în titlu. Imi este greu să spun în ce ipostază m-aş simţi mai bine, fiindcă toate îşi au rostul lor. Eu sunt prietenoasă şi iubesc oamenii, deci îmi face mare plăcere să comunic şi prefer cadrul liniştit , propice unei discuţii normale, dar în aceeaşi măsură îmi place să meditez ocrotită de linişte sau într-un cadru deosebit fie dat de natură fie de confortul unei camere . Şi forma de comunicare epistolară mă încântă, eu rămânând categorig adepta acestei minunate modalităţi de a comunica. Telefonul nu mă mulţumeşte decât pentru informaţii scurte, în nici un caz pentru dezbateri.
Ai ales o temă frumoasă azi! Ar fi multe de spus şi mia-r plăcea să revin la temă când timpul va fi mai darnic cu mine. O zi bună îţi doresc , cu multă , benefică şi plăcută comunicare!

Modart spunea...

La inceput a fost imaginea ,apoi titlul ...le aveam adunate intr-un folder mai vechi si am zis sa le scot la iveala pentru un articol.Unele sunt chiar artistice!Gruparea pe tema comunicarii s-a fixat asa, instantaneu ...
Prima?...e reprezentativa pentru lumea contemporana care petrece prea mult timp vorband la telefon (celulare astazi) si in fata televizorului.De obicei din cate am constatat la emisiuni de barfe...iata de ce am si intitulat-o astfel.Taifasuri .Dintre toate oamenii se preocupa cel mai mult de taifasuri,barfe felurite.In contrast cu ea ,celelate vorbesc zic eu de un mod superior de comunicare,fie si acela de a monologa cu un personaj imaginar.
Desigur sunt si multe alte forme de comunicare....
Multumesc de o asememnea zi...pana una alta tot monologhez purtat de aripile imaginatiei....si astept fireste zile frumoase si la propriu si la figurat!

Aurora Georgescu spunea...

Monologul este pentru mine cel mai dificil, fiindcă întrebărilor trebuie să le dau tot eu răspunsul ! Dar dacă te laşi purtat de aripile propriei imaginaţii este cu totul altceva fiindcă nu este posibil să te plictiseşti dacă mă gândesc că imaginaţia ta este mai mare decât "permite legea". Am glumit desigur, dar tot zi frumoasă îţi doresc. Poate de data asta se îndeplineşte urarea!

Modart spunea...

"Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea" Albert Einstein.
Da ,monologam imaginand,si uite asa se nasc personaje de basm care au talcul lor legat si de aceea comunicare ideala dorita ...
Multam de urare!