marți, 4 februarie 2014

Laptopul,celularul sau cafeaua?

Sa te amuzi sau sa te intristezi?...
Citeste:
http://ro.stiri.yahoo.com/ofert%C4%83-inedit%C4%83-%C3%AEn-rom%C3%A2nia--cafea-gratis-pentru-o-or%C4%83-f%C4%83r%C4%83-mobil-%C5%9Fi-laptop-082806463.html

Zambesc...eu nu am nici celular ,nici laptop,dar sunt mare iubitor de cafea.De conversat,comunicativ sunt,asadar ce sa fac ca sa primesc una gratis?...
Apoi,cine vorbeste mult la celular sau se preumbla cu laptopul pretutindeni...sa avem pardon daca astia se dau acum in vant dupa o cafea gratis!Asadar...vorba aceea: "unde dai si unde crapa!"

ps:O singura data am primit si eu intr-un bar o cafea si o tigara buna de la patron cinste.Un gest simbolic cu ocazia zilei Romaniei...pentru toti ce-i care observase el ca frecventeaza mai des localul.


O cafea gratis pentru toti vizitatorii,si un fulg-floare pentru decorul servirii...ca acusi ,acusi vine ea primavara!
Nu ratati biscuitele...e chiar gustos !

5 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Interesantă iniţiativa acelui patron, dar deja telefonul a dat dependenţă majorităţii românilor şi în parcă văd că în curând vom sta pe aceeaşi bancă , dar vom sta fiecare cu laptopul în braţe şi ne vom vorbi pe facebook fiindcă este mai comod şi chiar păutem conversa în chat! Oribil! Mi-e dor de vremurile când ne întâlneam cu prietenii să comentăm ce mai este prin lume, sau pur şi simplu să ne spunem ultimele bancuri!
Sorbitul cafelei nu-l consider un viciu ci un mod de a evita o masă copioasă. In plus cafeaua are virtuţi terapeutice şi mai crează şi posibilitatea unor discuţii agreabile!

Modart spunea...

"Era tehnologiei a devansat umanitatea din noi!!!"...era ideea unui film deosebit!Din pacate nu retin titlul.
Eu zic ca foarte de laudat este exemplul ce l-am dat eu...unii sunt constienti si recunoscatori daca le esti un client fidel,multi nu!
Iar un asemenea gest,chiar m-a impresionat.Asta se intamplu cu foarte multi ani in urma...astazi nu stiu lucruri elementare ce tin de politete!
Mai asteapta culmea si bacsis....

Mihai spunea...

N-am laptop,tableta (cu exceptia tabletelor recomandate de medic), dar am telefon. Desigur, ma pot lipsi de el pentru o ora, o zi... Sincer? De multe ori e chiar bine sa nu te "bazaie" nimeni.

Modart spunea...

Eu tot sicer spun: Mai bine este sa te bazaie unii ,altii decat nimeni.
In fond astazi numarul persoanei apelante poate fi vizualizat si daca nu vrei sa raspunzi ,nu-i raspunzi.Sau ii raspunzi,dar nu te lungesti la vorba daca iti displace conversatia respectiva.
Ce-mi displace si zau nu prea inteleg cum vine...este cand tu dai altora n telefoane ,iar ei nu prea.Desi cand ii suni vorbesc mult si se arat tare preocupati de ce mai faci,mai zici,etc

Aurora Georgescu spunea...

Câtă dreptate ai cu apelatul telefonic ! Eu am obiceiul să-mi sun periodic rudele, cunoştinţele din sincera dorinţă de a mă bucura că există, fără să mă lungesc la vorbă fiindcă nu-mi plouă banii la streşini! Nu-ţi spun ce bucuroşi îmi răspund toţi cei apelaţi, ca şi cum nimic nu şi-ar fi dorit mai mult decât să-mi audă vocea. Nimic mai fals. Ipocrizie. Când am întrebat de ce nu mă apelează dacă îi sfârâia călcâiele de dor am primit un răspuns de m-a uluit: "păi ştiu că mă suni tu şi chiar îmi făceam probleme că n-ai mai sunat"! I-am spus şi eu "ei bine, de acum suni tu " şi i-am închis, dar trecând două săptămâni am sunat tot eu... că aşa mi-e felul şi gândesc că este bine să fac orice trebuie ca să nu-mi pară rău atunci când nu mai este posibilă comunicarea. Asta se cheamă slăbiciune, dar asta sunt! Nu este corect, dar nu toţi ştiu să fie oameni.