luni, 13 februarie 2017

Ti-am dat inima /Intoarcerea la dragostea dintai...Cineva a facut acest decupaj din film cu aceasta romanta cantata de actrita Rodica Muresan,un cantec care mi-a atras atentia in mod deosebit prin melos si interpretare vizionand acum ceva timp in urma filmul.L-am prezentat pe scurt si atunci pe blog,iar acum cu ocazia reauditiei ei descoperind acest decupaj,il recomand  inca odata!

Iata si un promo pe TVH,desi foarte scurt,suficient de convingator zic eu pentru a-l viziona.Filmul il gasisti disponibil online pe yt.
Un film nostalgic,fin,relaxant!

Daca l-ati urmarit cu atentie,as avea si eu o intrebare legata de deznodamantul lui..ce ziceti,a cui e vina in relatia esuata?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Petre nu putea lucra in comert exterior daca s-ar fi casatorit cu Ana a carei mama era sasoaica cu neamuri in Germania....
Ca orice poienar educat in spiritul luptei pentru atingerea telului in viata ,a amanat nepermis concretizarea (!?!) dragostei sala prin casatorie ! MARE GRESEALA! Nu a realizat ca Ana devenise stapana inimii pe care el insusi o daduse .....
Fara Ana totul a devenit searbat,fara sens si substanta ....S-a trezit invins de propria cerbicie .....Cate ganduri si dureri in sapte ani (?!)
Nu s-au priceput sa gestioneze ceea ce dragostea le oferea cu atata generozitate...
Nu au esuat !
Telefonului ultim pe care petr il da,i se raspunde cu o realitate pe care nimeni nu o putea schimba : "Ti-am dat inima mea..."....Dragostea iarta totul !

Modart spunea...

Totusi...daca o iubea de ce nu a cerut-o in casatorie ,fie si dupa 7 ani,timp suficient de maturizare.
Iar ea daca il iubea asa mult cum rezulta din film,ar fi putut cumva sa-l ajute in a se edifica...sa-i ierte lipsurile.
Evident ea este mai romantica,visatoare iar el mai pragmatic,materialist.Si totusi,,din iubire cineva trebuie sa cedeze,sa fie mai intelept...oare nu are si ea o parte de vina prin anumite exigente,asteptari?
Multumesc de comentariu!!!