marți, 2 mai 2017

Nostalgicilor comunisti/Genocidul sufletelor/Fenomenul Pitesti

Alexandr Soljenitîn - laureat al Premiului Nobel pentru Literatura în 1970 - considera ca experimentul de la Pitesti este "cea mai teribila barbarie a lumii contemporane". 
Istoricul François Furet, membru al Academiei Franceze, considera Fenomenul Pitesti ca "una dintre cele mai cumplite experiente de dezumanizare pe care le-a cunoscut epoca noastra".


  • În anii 1949-1951, distrugerea elitelor societatii era pe cale de a se înfaptui: intelectualii, diplomatii, preotii, militarii, magistratii, politistii, oamenii politici ai vechiului "regim burghezo-mosieresc" erau în închisori, taranii cei mai gospodari erau deportati în coloniile de munca fortata. 
  • Tuturor împreuna si fiecaruia în parte li se aplica eticheta de "dusman al poporului". Mai ramasesera tinerii, o forta sociala imprevizibila si care trebuia sa fie anihilata. Pentru ei a fost inventat experimentul de la Pitesti, denumit de Securitate "reeducare". 
  • Metodele cele mai barbare de tortura psihica au fost aplicate asupra tinerilor detinuti "recalcitranti", cu scopul de a-i face sa se umileasca reciproc, sa se maltrateze (fizic si psihic) reciproc. Victimele sunt transformate în calai, detinutii sunt torturati chiar de prietenii lor, de colegii lor de suferinta. Scopul: "reeducarea" prin distrugerea fizica si psihica, transformarea tinerilor în atei, în delatori ai prietenilor lor.EXEMPLE DE TORTURA PSIHICA


  • În noaptea Pastelui, detinutii care refuzau sa-si faca "autodemascarea" totala (sa spuna tot ce se presupunea ca n-au declarat în timpul anchetelor la Securitate) sunt împartasiti cu materii fecale!
  • Cei banuiti ca înca ascund informatii despre participanti la actiuni anticomuniste, sunt bagati de tortionari cu capul în tinete cu urina!
  • Detinutii sunt fortati sa scuipe în gura pe seful lor de lupta anticomunista, pentru a-l face sa se razbune, "demascându-i"!
  •  În ziua de Craciun, un detinut este fortat sa se aseze pe tineta pentru a simboliza nasterea lui Isus; ceilalti detinuti politici sunt fortati sa stea în genunchi si sa i se închine!
  • Pentru studentii care credeau in Dumnezeu si se straduiau sa nu se renege: unii erau "botezati" în fiecare dimineata: scufundati cu capul în hârdaul cu urina si materii fecale, în timp ce ceilalti în jur psalmodiau formula botezului. Acesta dura pâna ce continutul facea bulbuci. Când detinutul recalcitrant era pe punctul de a se îneca, era scos, i se dadea un scurt ragaz sa respire, apoi era scufundat din nou. Unul dintre acesti "botezati" caruia i se aplicase sistematic tortura, ajunsese la un automatism care l-a tinut vreo doua luni de zile: mergea în fiecare dimineata si-si baga singur capul în hârdau, spre hazul reeducatorilor." 


IN FINAL, majoritatea celor "reeducati" ajungeau sa recunoasca faptul ca merita orice înjosire si ca nu se pot reabilita decât partial, devenind ei însisi tortionarii noilor veniti. La cea mai mica ezitare, erau din nou supusi torturilor!

  •  EXPERIMENTUL DE LA PITESTI  este considerat un unicat în panoplia mijloacelor de distrugere în masa a personalitatii umane!!!


Extras punctat din articolul:


In Regimul Comunist  au exista cca 130 de lagare,unde au murit cca 800000 de oameni nevinovati din cauza torturii,foamei,conditiilor de trai inumane!!!
A avea nostalgii ptr un sistem paranoic dictatorial, ateu ,care s-a pretat la asemenea practici de "reeducare" de un barbarism monstruos greu de imaginat..inseamna sa te faci partas indirect cu acesti criminali ai istoriei!
Cum iti speli obrazul fata de Martirii lui,declarandu-te adept al comunismului/ nostalgic comunist?!!!

ISTORIA NU UITA,DUMNEZEU NU POATE IERTA ASA CEVA!!!

Niciun comentariu: