miercuri, 31 mai 2017
Pizza rapida
Minunat clipul realizat,iata ce inseamna cand unui artist profesionist ii incredintezi sa prezinte o simpla reteta culinara!Personajul principal e mai degraba frumusetea si parfumul unei zile de toamna,decat produsul culinar in sine!
Ei da,cam asa o gatim si noi de ani si ani buni de zile!!!
La noi, secretul ingredientelor de baza ce o compun si-i dau o anume savoare,este combinatia ciuperci,cabanos si ardei gras!O recomand!
Desigur puteti suplimenta decorul si cu alte maruntisuri ramase in frigider,salam,parizer,sunca,ce aveti!Se pot adauga si ceva felii de rosii.
La capitolul ciuperci,noi folosim mult ghebe,care dupa ce au fast bine desarate, se calesc nitel inainte de a fi asezate in tava.
In final,adaugam 3 oua batute cu iaurt ,cam 250 ml,si stropim cu suc de rosii!Si desigur o ultima ploaie de casval ras si branza !
Interesanta ideea de aici de a adauga ceva musdei de usturoi!De incercat cu proxima ocazie!
Sosul de rosii pentru servire,noi preferam o frunza de dafin in locul ghimbirului.
Pe vremuri ,cand nu zilnic puteai cumpara paine proaspata si ramanea adeseori paine mai veche,aceasta reteta cu paine inamuiata in lapte era solutia salvatoare pentru a o folosi intr-o reteta culinara gustoasa..
E chiar indicat ca painea sa fie ceva mai veche,nu foarte proapspata!Coaja, noi obisnuim sa o inlaturam cu cutitul.
Tinuta ceva mai mult la cuptor,iese mai crocanta,iar mai putin ,iese mai pufoasa,varianta recomandata celora cu dantura mai slaba.
Variantele de casa cu aluat ..ce am incercat sau am mancat la altii...aluatul se intareste mult,ori este prea crocant,nu are fragezime.Daca nu ai cuptor ca lumea ,nu tine!
In acest caz ,succesul e garantat,si sincer,este pe cat de rapida ,la indemana,pe atat de gustoasa!
Mentiune: Puteti incerca urmand aceeasi procedura si felii individuale de pizza fara a mai capitona tava!E si mai rapid ca timp de coacere!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu