sâmbătă, 6 octombrie 2012

Daca exista o fericire pe pamant,apoi aceasta este......



Aflati raspunsul daca urmariti acest minunat clip.
Maxime de Mircea Eliade si o muzica aparte semnata Gheorge Iovu.
Multumiri autoarei clipului!

2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Prietenia!
Minunat clip!O armonie perfectă de tonuri, culori, gânduri!
O feerie filozofică!
Îți spuneam că săptămâna care tocmai a trecut, vorba lui MIrcea Eliade„Totul va trece, totul trece„, am recitit „Maitrey„.
Am o idee în minte, ceva care nu-mi dă pace.Încă nu mi-am adunat gândurile.
Sunt atâtea de spus, uite, am ales câte ceva:„Te-am văzut cu lumina ochilor, în afara mea, atunci era lumină..,Ființa lunecătoare nu va fi prinsă, totuși va lăsa în urma ei vraja„, „„Am fost un om moral, de aici mi se trag toate tragediile„,„Câte feluri de dragoste cunoaște sufletul?„, „Nu pot fi fericit decât într-o dragoste perfectă„, „vreau să-ți văd sufletul„..

Modart spunea...

„Nu pot fi fericit decât într-o dragoste perfectă„, „vreau să-ți văd sufletul„..
Of,dragoste perfecta,oare exista asa ceva?Poate doar in filme,carti,in realitate ne ramane doar sa ne iluzionam ,apoi noi oamenii suntem atat de imperfecti!Eu sunt un perfectinist,si amar tribut platesc pentru aceasta boala.

PS:Eliade s-a intalnit la Paris cu Steinhart,si i-a spus sa se roage si pentru el,ca el nu se simte in stare...paradoxal,tocmai el care scrisese "Istoria religiilor" si vorbea atat despre omul religios ...uneori nici nu stiu ce sa mai cred,prea multa suferinta pentru implinirea unui vis.

Multumesc mult pentru gandurile si impresiile tale in care pui atata suflet....