vineri, 4 octombrie 2013

Tableta de umor/Nu am gasit alta rima...



Chiar minunat acest moment umoristic...desi nu prea imi arde de ras,mi-am zis totusi sa balansez  aceasta stare de indispozitie ,anxietate,suparare cu o mica tableta de umor menita sa ma deconteze de la tabloul asta social si meteorologic sinistru.
Generatiei mai noi ,nu o ratati,generatiei mai vechi ,sper sa va bucure reantalnirea cu acest moment antologic semnat Toma Caragiu.

4 comentarii:

irina spunea...

o adevărată bijuterie! :) după atâţia ani şi e încă o încântare să o urmăreşti...
mai dau pe la TV umor 100%? eu nu mai deschid televizorul, dar mă gândesc că din generaţia nouă de actori s-or fi ales unii care să ducă mai departe şcoala de comedie românească. ar fi păcat altfel.
zi senină, Modart!

Modart spunea...

Chiar mi-a facut o deosebita placere sa o revizionez,Din plin m-a amuzat!
Nici eu nu urmaresc tv-ul de ani buni de zile incoace/rareori ici colo cate o emisiune ,asta ptr ca-l lasa ai mei deschis si mai prind si eu cateveva care sa ma intereseze.
Cred ca si generatia de astazi beneficieaza de talente diverse,,.desi o actrita din vechea generatie spunea odata ca nu prea au talent,ca imita pe altii.
Ei da,multam de ziua senina,chiar este..a iesit SOARELE!!!
cer albastru insa inca e frig...sper sa se mai incalzeasca zilele urmatoare.

Aurora Georgescu spunea...

Ha-ha! Chiar că m-a binedispus! Am vizionat-o de multe ori, dar am rămas aici să o reascult şi să mă reîncarc cu bunadispoziţie pe care o poate lăsa un spectacol adevărat! Mulţumesc, mi-ai făcuit o seară plăcută.

Modart spunea...

Ar putea oare cuiva sa nu-i placa?...ma indoiesc!
O lectie de actorie in interpretarea inegalabilului Toma.
Multa inspiratie in proiectele tale viitoare.Si stare...