duminică, 20 octombrie 2013

Tableta de umor/Copacul care face ciori



Voci timbrate ca altadata astazi zau nu prea mai gasesti!
In muzica usoara  tot urcand pe scara octavelor,a cam disparut constat acel atat de natural si expresiv timbru vocal!

Am cotit-o se pare ,ei nu chiar...iata un Octav si o Anda de zile mari,un moment umoristic si simpatic si dulce la care se adauga pentru un plus de savoare si o portocala muzicala!
Zi buna si frumoasa sa aveti!
Si nu uitati sa zambiti ...

2 comentarii:

irina spunea...

zâmbind... ce om frumos a fost Anda.
eu m-am tot întrebat când se făceau emisiuni cu smucita de fiică-sa, cum de nu i-o fi fost ruşine să-i păteze amintirea mamei, impecabila amintire a mamei. cum de n-a fost unul mai cu suflet în televiziunile care o găzduiau, chiar dacă nu aceleaşi cu cea în care a apărut Anda, care să fi oprit mizeriile fiică-sii?
bine ne stătea când nu alergam ca disperaţii după bani, când reclamele nu te intoxicau la TV...
în fine, zâmbim...

Modart spunea...

Inainte era o vorba:"rufele se spala in familie",,,acum se spala in public!
Nu sunt nici eu de acord sa prezinti unele probleme personale la TV...in cazul ei insa cred ca este mai degraba o forma chiar de neputinta ...este evident o persoana mai slaba,mai putin adaptabila!Nu cred ca af ost initiativa ei de a ajunge astfel intervievata,,,ca a acceptat ,asta este,nu a rezistat probabil ideii ca doar astfel ar putea fi ajutata.
Nu cred ca s-a ales cu bani pentru asa ceva...da, era mai bine sa fi stat deopartesi sa ceara sprijinul unor prieteni,ori vechi colegi de breasla ai Andei...desi stii tu cum e cu prietenia asta,ori cat de usor esti uitat dupa moarte...cam asta este ce am dedus eu atat cat am ascultat,fragmentar candva.