sâmbătă, 13 decembrie 2014

Film psihologic/Inainte si dupa...


Un fim psihologic bun ,mai rar asa ceva la aceasta categorie,o drama de familie in care verbul "a decide" intr-o situatie critica, extrema devine subiectul principal supus atentiei si meditatiei publicului spectator..
Pana unde mege dragoastea parinteasca  cand trebuie sa alegi intre a minti  pentru libertatea fizica a copilului  tau si a marturisi adevarul ,singurul eliberator al constiintei omenesti....urmariti fimul online pe filmehd!
(scrieti in casuta de cautare"before and after")

Uneori in viata omului pot interveni lucruri atat de dureroase si nedrepte incat ele te marcheaza pentru tot restul vietii!Dupa,nu mai poate fi ca inainte!!!!...
O mica  paranteza de speranta este inserata in finalul filmului .



4 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

In ultimul timp n-am mai reuşit să văd un film fiind extrem de ocupată, dar am să caut să-l văd pe acesta fiindcă prezentarea ta îl recomandă .

Mihai spunea...

Desigur. Voi cauta filmul. Multumim pentru recomandare.

Modart spunea...

Eu am vrut sa nici nu scriu ceva ,doar titlul si adresa de cautare online...asta pentru ca nu mai am chef sa scriu si activez prea mult pe aici.
Mi-am dat seama ca sunt necesare totusi cateva cuvinte de prezentare,,,le-am asternut in graba,,,altdata mi-ar fi facut placere sa scriu recomandarea cu tot aplombul si insufletirea mea.Nu mai pot.

Modart spunea...

Cauta si vei afla...zic eu ,un film bun!
Iar daca l-ati aflat si vizionat ,nu ezitati sa scrieti cateva opinii!Pro sau contra,doar sa fie !
Ca m-am saturat de promisiuni neadeverite pana in gat,in general vorbind !