vineri, 6 martie 2015

Ghicitoare

Apa nu-i este deloc pe plac ,insa daca a dat de  peste,pe loc... il si prapadeste!!!




Pentru nepotii mei si Andaluza!

2 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

După ce a stat puţin şi s-a gândit, a filozofat adânc: "cui i se pot dedica ode picturi sau diverse ... forme literare... da, şi ghicitori ? Numai divinei Andaluza!,Deci, gata, am ghicit, dar nici nu se putea altfel!" Apoi a admirat pictura şi mi-a spus că ea este în imagine, pictată de tine ca să-i câştigi afecţiunea. Era nespus de încântată de porţia mare de somon pe care i-ai pus-o alături, în timp ce eu stau şi mă minunezi cum de găseşiti " la fix" exact ce-i place Luzei. Vezi că i-a spus lui Serafim să-i aducă tabloul şi să aducă toate mâţele să vadă şi ele cum se poartă cu ea slugile ei credincioase şi cu ce o răsfaţă )M-a şantajat şi pe mine şi m-a pus să-i fac o poezie pe care s-o pună în format mare lângă tablou, şi evident că m-am conformat!)

Modart spunea...

Ieri eram panicat aproape de asa vreme friguroasa...au luat-o razna energiile Luzei de suparare de s-a stricat brusc vremea!
Ei uite,astazi rade soarele iarasi!Ca i-am facut pe plac!
Prostii,cum sa fie ea,...asa mi-a zis si mie.E clar,i s-au incrucisat ochii privind la peste ca s-a si visat mata din poveste!
In fine ,mi-a dat dreptate, ca de ,ea e mult mai frumosa,unde mai pui ca aceea e chiar o grasa!
Oricum ,m-a pus sa-i caut adresa,telefonul,emai-lul,,.are sluga bogatasa,ori mare pescar...ce mai,perfecta afacere,perfecta candidata pentru cursurile ei de emancipare cu dieta de slabire desigur in acest caz.
Sunt sigur ca o sa o convinga ,ca doar stii ce maestra in oratoristica si publicitate este!
Asa ca ma bucur pentru noi,,vom putea face economii ,si asa mai aveam putin si falimentam de gusturile si mofturile ei gastronomice pestine.