vineri, 20 martie 2015

Miaunica Doremica




"Daca viata nu-ti zambeste, ciupeste-o!"-Valeriu Butulescu

Am zambit,am ras chiar cu pofta...iar asta nu e putin ...de s-ar stradui fiecare sa bucure pe altii cu ceva!

Felicitari celeia ce a dresat-o,Alexandrei Verdes,multumim de momentul tare dulce si  amuzant oferit!
Sa nu uitam,pisicile sunt cu mult mai greu de dresat decat cainii!!!

PS:Unii spun ca o ciupeste..eu nu prea vaz asta..dar si asa de-ar fi ,exista evident buna masura,nu o agreseaza  de sta atat de linistita in brate.
Deh..gura rautacioasa a lumii,mereu cauta nod in papura.
Scara do major i-a iesit de minune,iar  finalul ...perfect!



2 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Andaluza a făcut criză de nervi! Zice că ea care este o supervedetă şi nu are nici o înregistrare la tine pe pagină! M-a pus să merg la toate televiziunile să i se facă reclama cuvenită unui aşa mare talent cum este ea!Ea miaună pe nouă octave, dar eu ştiu că atunci când se enervează este în stare să spargă timpanele şi acum este chiar în starea asta şi se îndreaptă spre tine. Va veni când dormi şi-ţi va mieuna în urechi, cva să te convingă! N-am putut să o calmez . Şi-a luat şi un miaocrofon şi o lavalieră de rezervă fiindcă vrea să urce şi pe scenă la operă tot în seara asta! Să-mi povesteşti cum a fost!!!

Modart spunea...

Pai are dreptate cu dedicatia pe blog...i-am spus ca asa personalitate remarcabila cum doar ea are,eu, umilul ei servitor biped, nu prea stiu cum sa o omagiez cum se cuvine la standardele ei! Asta a mai calmat-o nitel,dar oricum,iti dai seama, ii sunt foarte dator !
De cantat,canta oricum ,oricand doreste,si cum doreste!
Cei de la opera s-au obisnuit cu ea,ii fac concerte speciale,o burdusesc cu peste ,ca de nu canta afara si acopera noua soprane si jumatate de orchestra!!
Poate sa vie ,sa cante, am dopuri la urechi de multa vreme!
I-am spus ca-s casti speciale ca sa o auz mai bine, si tare incantata mai este,...si iti dai seama ce exces de zel pe ea,ce supercantare imi trage cateodata noaptea..crede ca sunt un fan al ei,ca ma prapadesc de incantare sa o ascult!