sâmbătă, 21 martie 2015

Modular Origami Hydrangea/My new origami creation



Si totusi...in cruce arata cel mai bine!


Celebra "Fujimoto Hydrangea",o piesa in origami de rezistenta as spune,adica o piesa la categoria origami logaritmic obtinuta dintr-un singur patrat de hartie(indiscutabil un veritabil  test de abilitate in origami la care putini se incumeta), se poate realiza printr-o versiune folosind module!
Foarte incantat,bucuros sa descopar zilele trecute  o modalitate ",easy level" as incadra-o in care aceasta progresie se poate realiza prin conexiune de module!
In acest caz ,rezulatatul poate fi impecabil,fara cute in plus!
Si de retinut,fara adeziv!



The famous origami "Hydragea by Fujimoto" can be realised in modular tehnic!
If the initial piece in origami is from one sheet and is very,very dificult,my version is real very simple and with great possibility of a clean result!
I discoverede this way,some days ago!
Unbelivable,no glue,intresting connection!
So simple ideea!
Here is on 6 levels,not difficult following my method for hydrangeas with 8 or 10 levels!

ps: Let comments if you are intrested!

5 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Impresionant! Am toată admiraţia pentru toţi acei ce reuşesc astfel de performanţe. Nu cred că aş fi în stare. Poate să-mi dai "meditaţii". Nu-i spune Luzei că dacă află, fiine ea cea atotştiutoare să-mi dea "lecţii", evident aiureli şi toate astean schimbul unei liste impresionante de pretenţii, dar mai ales somon! Ei bine şi mie îmi place somonul dar îl las să zburde fericit în apă!Aşa să-i spui!

Modart spunea...

Am peste o suta de modele creatii personale in origami!
Toate, Luza spune ca i se datoreaza,ea furnizeaza energie si inspiratie cu carul!
Deci sunt dator vandut!In peste desigur!
Daca nu-i dai,vezi ca vei seca inspirational,asa maraie revoltata...si tare imi e ca are dreptate!Sa stii ca de cand e ea, am o imaginatie foarte bogata,iar cand a fost la Sucevita,parca nu prea dadeam rezultate!

Modart spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Aurora Georgescu spunea...

Aha! Deci de la ea vine inspiraţia. In aceste condiţi o invit câteva zile la mine fiindcă am de făcut nişte poezii cu îngeraşi, dar să vină cu Serafim . Ea să fie cu inspiraţia şi Serafim cu indicaţia, că dacă mă iau după elucubraţiile Andaluzei ajung să scriu despre cine ştie ce extratereştri. Spune-i că-i pregătesc cel mai delicios meniu de post, având în vedere perioada în care ne aflăm. Am nişte reţete adunate de la călugări şi sper să fie mulţumită. Oricum pisicile au dezlegare la şoareci şi lăcuste şi n-am să fiu zgârcită: se găsesc şi mai dolofani şi mai slăbuţi fără colesterol. O aştept cu inspiraţia ei de provenienţă miaozeistică-transcedentală.

Modart spunea...

M-ai facut sa rad cu extraterestrii...s-a si imbarcat catre tine,cu geamantanul cel mare cat casa plin de creatii personale ca sa reconfirme cat talent si sursa de inspirastie creativa o da pe dinafara.
I-am spus ca le-ai mai vazut pe unele ca sunt cam vechi,ca in ultimul timp nema inspiratie in creatii la ea.
Ce stii tu mi-a raspuns revoltata,eu m-am sacrificat ca sa primiti voi!
A umplut apoi smecheroaica asta geamantanul al mare,ca stie ca ii pui la plecare di toate...cu cat mai mare cu atat mai mult dar procopseala!