duminică, 22 martie 2015

O pisica emancipata


Azi prezint moda la Paris,
De ma vezi,sunt ca un vis!
Dau din solduri,dau din coada,
Fac si salturi in cascada!
Ma invart apoi si joc
Cu dus si intors pe loc.
Si sunt fooooarte gratioasa,
Shiffer...sigur e  invidioasa!!!

In final, va cant si o miorlalaieza,
De madam Mathieu... se eclipseaza!

Pentru nepoteii mei  si pentru Andaluza ,pisica mea... cea speciala!

Mentiune:Sursa foto:net

6 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Ooooo! Ce fotogenică este Andaluza! Este după ora de frumuseţe la sala de sport după costumaţie. Am îndrăznict să o întreb pe Andaluza ce este cu talanga aia la gâtul ei şi foarte ofensată mi-a dat următorul răspuns:
Asta-i salbă din dolar
valorând cât o comoară!
Se-nţelege: e un dar
pe care-l primii aseară!
Mi l-a dat miao-şeicul
Cel de mine-amorezat
Şi o crede el, calicul
Că m-a cumpărat!!!!
Da de unde!Vom vedea...
Deocamdată să-mi mai dea
Rubine...vreo zece kile
Şi aur pe şapăte cămile
Şi-l accept ca servitor
La şters praf pe coridor!

Aurora Georgescu spunea...

Am rugat-o să înceteze cu miorlalaeza şi nu a vrut nici în ruptul capului să tacă! Mi-a zis că dacă tace ea, începe madam Mathieu să cânte şi-o zgârie pe urechi cu "r"-ul acela graseiat ! E foarte furioasă pe Mireille Mathieu. Mi-a zis: "Din cauza acestei bretonate mi-a ars peştele de câteva ori când îmi făcea grătar mie, divinei Luza-Andaluza!" Apoi a început să cânte:
Coada-n stânga, botu-n dreapta
Ăsta-i dansul preferat
Şi cu laba şi cu bâta
Pe rivală am s-o bat! ... După care a scos un miorlălauuuuu prelung, războinic, încât Tarzan părea că vorbea în şoaptă când urla în junglă!
.

Modart spunea...

Aoleu....sigur glumeste!Nerecunoscatoarea de ea, de la Mathieu si-a insusit frumusete de mRRRRau... pe care il foloseste ori de de cate ori cere ceva.Si obtine imediat!
Asa ca sa taca ,ca de nu schimb foaia,,,imi e draga ,dar sa nu se lege de febletea mea muzicala ca a incurcat-o... mananc eu tot pestele din cratita ,si pe ea o las cu cratita goala pe post de breton!
Ori poate vrea concert cu ea in duet,sa vedem cine someaza dupa...la cantat!

Modart spunea...

Ei da,asa-i...e tare fotogenica si sic cu dolarul ala cat roata!
Pai asta-i noua moda revolutionata de ea !Stil usor sport cu accesorii grele ca in rock. Doar stii ca ea le imbina si rasimbina pe toate, nu doar pe cele culinare!
Si uite asa mai nimereste cate unele de stai in coada de uimire!
Spune-i sa o lase mai moale cu amorezii ca ramane fara Serafim ...asadar pe data viitoare crucifixul la gat,nu dolarul!haha

Aurora Georgescu spunea...

M-a amuzat teribil faptul că o laşi cu "... cratiţa goală pe post de breton"." şi Andaluza nu pricepea de ce râd eu de mă tăvălesc pe jos!!!Când i-am explicat cum este cu bretonul a început să miaune imitând perfect lupul, dar s-a potolit când i-am explicat că Mireille este pentru tine aproape tot atât cât înseamnă ea: A fost satisfăcută că totuşi ea este prima. Ce era să-i zic? Era pornită rău. S-o vezi cum încearcă să o imite cântând "Acropole miarloooo" !

Modart spunea...

Matoluza asta este superautodidacta!!!...invata din orice si de la oricine!Asa s-a emancipat Luza, e o pisica care fura de la oricine cate ceva,atat cat poate pricepe ea desigur,cu obiectiv final desigur...rasplata in peste!!!
Idolul ei ,Leonardo da Vinci! Cand a aflat ea ca a ridicat in slavi natia pisiceasca spunand ca sunt niste capodopere,o spune tuturor bipezilor ,sa bage bine la cap ce maretie de animalute sunt ele pisicile.Si daca Leonardo era polivalent in domeniul cunoasterii si artelor,nu se lasa nici ea mai prejos!
In felul ei caracteristic,doar o stii ce desteapta,creativa si revolutionara este!