luni, 22 februarie 2016

A ucide iubirea cuiva...

In una din cartile parapsihologului SN Lazarev se vorbea de un pacat capital,intitulat "uciderea iubirii".
Pe scurt,daca ai tradat pe cineva,daca l-ai respins,ignorat,inselat asteptarile din dragoste inseamna in opinia autorului a ucide iubirea din el.
Lucrul acesta conform legii cauzei si efectului, atrage cu sine in viata ta , necazuri,suferinte,boli grave!Reactiunea se va manifesta fie mai devreme sau mai tarziu,iar uneori se transmite asupra urmasilor tai.

Asadar as spune,gandeste-te bine, nu doar la imperativul de a iubi,ci si la urmarea lipsei acestuia,care este distrugerea iubirii aproapelui tau!
A nu iubi ,inseamna a ucide iubirea!!!!

Asa este,pentru ca atunci cand iubirea iti este reprimata,pur si simplu pierzi ceva din  increderea in tine,in oameni,in umanitate .
Ceva se prabuseste in tine,ceva s-a stins.Nu ma mira atatea cazuri de sinucideri,din dragoste neimpartasita.
Cand ceva a murit in tine,ceva fundamental,poti ajunge sa nu mai vrei trai.
Acel potential al tau de a oferi iubire altora ,este intr-o anumita masura(depinde de caz)afectat,cangrenat.
Ca atare se instaleaza  adeseori sentimentul de ura ,agresivitatea!El te macina interior,dar se rasfrange fireste si in exterior asupra altor persoane.
Asadar raul facut cuiva de tine se poate lesne extinde prin acesta si asupra altora !
Iata de ce" a ucide dragostea cuiva",este un pacat capital !

Doar avand capacitatea educata de a relativiza-minimaliza ceea ce este lumesc ,de a  accepta ,asuma orice deceptie,suferinta prilejuita de altii ca un act de penitenta pentru curatirea unor neajunsuri in arborele vietii tale,doar prin  a te raporta unei permanente aspiratii si  cautari in plan superior,divin,poti rezista acestui atac asupra potentialului iubirii din tine incat sa nu cazi in extrema urii distructive.







Niciun comentariu: