luni, 10 iulie 2017

Un prieten...


Ati recunoscut-o pe actrita Angelina Jolie?

2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Când ai vreme:

http://www.contributors.ro/cultura/interviu-cu-profesorul-mircea-flonta-%E2%80%9Dnu-cred-ca-intre-religie-%C8%99i-%C8%99tiin%C8%9Ba-evolu%C8%9Biei-ar-exista-vreo-incompatibilitate%E2%80%9D/

Modart spunea...

Oamenii de stiinta il cauta empiric pe Dumnezeu pe un cer astral, fizic,pe cand El de gasit nu poate fi decat cautand in cerul Inimii tale!E vorba de simtire,sentimente,emotie..lucruri ce nu pot fi masurate ori intelese prin uzul ratiunii.
Din aceasta perspectiva,eu consider ca stiinta este incompatibila cu religia!
Nicidata pe cai stiintifice nu te vei apropia de Dumnezeu asa cum o poti face prin simtirea ta sensibila care tine exact de acea ascanteie divina asezara in inima ta!
Stilul argumentativ stiintific..ma cam lasa rece...eu stiu ce-mi spune inima,iar asta nu tine de exercitii demonstrative!Ma indoiesc ca efortul cautarii omului de stiinta poate duce vreodata la o concluzie despre divinitate unanim acceptata!
Avem nevoie sa iubim si sa fim iubiti!!!!..asta conteaza cel mai mult,desi atat de des uitam acest fapt!Argumentul inimii prin ce simte ea impetuos ,e mai presus si suficient de orice argument stiintific!

Stiintific ,vor fi mereu teorii pro sau contra religiosului!Incertitudine adica!
Efortul cat ma asiduu/plenar trebuie sa fie cel al inimii,adica in planul simtirii tale sufletesti!
Dumnezeu e in Inima omului,in putinta simtirii ei,ce trebuie dezvoltata pe diverse cai!
Eu cam asta cred legat de acest subiect!