vineri, 31 august 2012

Gregorian/Intre sacru si profan



Un celebru cantec al Vanesei Paradis,in interpretarea grupului  "Gregorian".Minunat clip prin scenariul sau,si ca de obicei remarc interpretarea acestui faimos grup care preia hituri din muzica usoara internationala si le confera o nota muzicala cu accente grave,usor religioase.
In acest caz ,registrul grav este alternat cu vocea suava feminina,alegere foarte inspirata care confera evident acestei adaptari muzicale,un plus de farmec si mister...irezistibil !

4 comentarii:

Mihai spunea...

Recunosc, pe mine nu ma impresioneaza. As spune chiar ca ma intriga vorbele cuiva (nu mai stiu cine): "Erau vremuri eroice in care pe viata oamenilor nu se punea mare pret". Sau un portret al lui Stefan cel Mare: "De multe ori, la ospete, omora si fara judetu". Escalibur, Arthur, Merlin si Masa Rotunda. O fi fost bine?
Imi amintesc de voturile ziaristilor pentru desmnarea "omului mileniului" trecut. Nu a fost Einstein, nici Newton, Da Vinci, Marco Polo, sau Cervantes. L-au ales pe Ginghis Han.

Modart spunea...

Nu sunt un fan pro asemeni vremuri razboinice,nicidecum...remarc aici insa anumite calitati regizorale,si desigur cum am mai spus, acest tip de adaptare muzicala.Ceva intre sacru si profan...se impaca doua tabere ca sa zic asa!Ma rog ,extremele uneori nu se impaca defel.

Unknown spunea...

Salut, stiti pe cineva care face carti pop-up? Asa cum aveti in prima imagine de sus o felicitare? Doi dintre cei mai buni prieteni ai mei se casatoresc si as vrea sa le fac cadou o poveste pop-up. stiu ca se mai numesc si 3d sau origami. Multumesc mult si daca ma puteti ajuta, voi ramane recunoscatoare. Monica - monica.talaba@gmail.com

Modart spunea...

Imi pare rau Monica,eu am lucrat candva si la comanda asa ceva,recent am renuntat.Cere stare,precizie,migala.Depinde de model,sunt si modele mai simple.
Din pacate iar ,nu cunosc alte persoane care sa lucreze in aceasta tehnica.