marți, 19 martie 2013

Film:Brush with fate



O minunata fictiune ce se tese   in jurul unui tablou de Vermeer,un film simplu dar captivant  prin frumusetea cadrelor uneori foarte picturale si sirul intamplarilor imaginate din incidenta unor situatii si timpuri diferite.

Filmul reprezinta o ecranizare a cartii "Fata in albastru"  de Susan Vreeland,si se bucura de o pelicula de calitate deosebita!.

Startul filmului,prezentarea distributiei...extrem de frumoasa extensie a cadrului de la prim-plan cu nuferi catre imagine de ansamblu,o inedita si metaforica forma de prezentare!!!

"Povestea unui tablou "imaginata de autoare din  perspectiva mai multor generatii,cuprinde astfel mai multe povestiri ce se impletesc anume pentru a transmite un anume mesaj tematic......
Personal mi-a confirmat gandul si sentimentul aparte ca indiferent de parcursul istoric,de dramele si tragediile vietii omenest,marea arta isi  traieste  nemurirea asigurata de inspiratia si harul divin al artistului.Noi cei care interactionam cu ea,ramanem poate doar niste simpli spectatori.

Un film solar,calm,odihnitor emanand o magica si tainica  blandete ,foarte placut de urmarit intr-o zi mai anosta si cenusie ....

PS:Filmul puteti sa-l vizionati online pe canal filmehd.net.
Vizionare placuta!





4 comentarii:

Mihai spunea...

Multumim pentru recomandare.

Modart spunea...

Multumesc si eu de multumiri...

Aurora Georgescu spunea...

Consider un dar capacitatea de a convinge! Uite că m-ai convins. Voi nota titlul filmului şi îl voi viziona în prima "fereastră" ivită! Mulţumesc pentru sugestie. Te admir pentru faptul că atunci când te bucuri de ceva, doreşti să împărtăşeşti bucuria cu semenii tăi. Numai bine să ai şi binele ce-l dărui să se întoarcă înzecit la tine.

Modart spunea...

Abia astept sa aud ca l-ai vizionat,si desigur impresiile tale!!!
Bucuria neimpartasita sufera cumva,are nevoie sa se implineasca prin a o impartasi cu altii.
Cu binele...asa sa te auda Dumnezeu...ca tare imi lipseste de ceva vreme buna.