marți, 26 martie 2013

In cautarea fericirii...


As spune...un altfel de "Kramer contra Kramer",insa de aceasta data problematizand relatia tata-fiu din perspectiva complexa a saraciei ,a lipsei oportunitatilor de afirmare din anumite medii ale societatii.
Un film bazat pe  fapte reale,o impresionanta  lectie de viata,despre ambitie,munca,responsabilitate , dragoste paterna,despre conditia umana devaforizata si lupta  pentru o viata decenta,mai buna!.

Eroul filmului,Chris Gardner, abia reuseste sa supravietuiasca financiar de la o zi la alta.Insa Chris este o persoana inteligenta ,capabila,ambitioasa.Constient de calitatile sale,ca poate si merita ceva mai mult de la viata,va lupta sa-si implineasca  visul de a ajunge broker la o firma de prestigiu.Acest fapt presupunea un curs practic de proba pe mai multe luni,in urma caruia  era admisa o singura persoana!!!.
Ce te faci insa cand  ramai fara adapost,si mai ai si un copil de ingrijit,iar a doua zi trebuie sa te prezinti impecabil la serviciu???...
Cat a avut de indurat,prin cate situatii jenante a trebuit sa treaca eroul filmului pentru a atinge pragul fericirii,cat efort,tupeu,prezenta de spirit,umor,sansa, a fost necesar pentru a-si implini visul...  urmariti acest film ,absolut impresionat!
Un final emotionant pana la lacrimi...de fericire!

ps; filmul il puteti urmari online pe filmehd.net
Vizionare placuta!

5 comentarii:

Mihai spunea...

Multumim pentru recomandare!

INCERTITUDINI spunea...

Ai un fel anume de a ne cuminți!
Așa am reușit să văd câteva filme deosebit de frumoase!Am niște zile mai aglomerate, dar săptămâna viitoare, îmi fac timp, categoric.
Mulțumesc frumos pentru invitație!

Modart spunea...

Astept impresii!...asa ca va urez timp propice unei vizionari placute ,fara griji!

Gabriela spunea...

A trecut atat de mult timp de cand am vzut Kramer contra Kramer. A fost un film emblematic. E interesanta recomandarea ta de film.

Modart spunea...

Gabriela,e un film foarte bun si acesta!!!Absolut impresionant,secvente memorabile,si un scenariu interesant!Plus o deosebita valoare educativa pentru cei care desi au potential pentru a afirma un fapt,il irosesc din diverse motive.