joi, 9 mai 2013

MOMENT SUBLIM!



Raul ce mi l-au facut unii oameni in viata este atat de mare si intens incat este absolut o Minune ca inca astazi mai traiesc!Greu sa uit,greu de iertat.Nu cred sa pot vreodata.

Rareori afli o asemenea muzica insotita de un clip de o asemeea calitate artistica.
Iata o Minune in sunet si imagine care imi bucura nespus sufletul si ma ajuta sa evadez in lumea unui Altceva decat poate aceasta lume idioata si  urata  fi ea vreodata.
As vrea a scrie mai mult dar nu reusesc...nu are rost!Cert este ca doar natura si marea arta raman pentru mine suprema mangaiere,sprijinul in fata durerii.
Dumnezeu e aici..in acest clip muzical!

ps: Ce pasaje muzicale intr-un cosmic  suprematism vizual ! Adorabil!





6 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Ascult. Simt.
Bună dimineațá!

Modart spunea...

Am ascultat-o de foarte multe ori...ea a mai fost postata de doua ori aici,este una din revelatiile muzicale ale anului 2012!Alaturi de "Nara" de ES Posthumus,si" Noel a Jerusalem" de Enrico Macias.
Voi reveni probabil cu "Nara" ...si pe ea am acultat-o de mai multe ori ieri.Este muzica care ma tulbura ce mai mult in momentul de fata...si aceasta este teribila,o ador!

INCERTITUDINI spunea...

Eu nu pot să analizez muzica, poate doar dacă aș asculta cuvintele- le-aș materializa.
Altfel,eu simt muzica- și dacă plâng este tot un fel de Poezie care mă pătrunde, pentru că, indiferent de stare, mie muzica îmi transmite „metafore„, nu , neapărat ceva de pus în cuvinte, dar niște trăiri imposibil de a fi descrise.
După ce am ascultat Vangelis, și mai„nesfârșit„ `mi se pare nesfârșitul..
În clipa asta aș vrea să fiu singură pe o plajă.Muzica să vină de pretutindeni și de nicăieri.

Modart spunea...

???O analizezi oricum prin starile transmise.
Era o vorba intr-un film recent vizionat;"Acolo unde nu ajung cuvintele,ajunge muzica."...nu stiu exact ce este mai puternic,imaginea,sunetul sau cuvantul...cert este ca trebuie toate accesate artistic.se intregesc reciproc,dau impreuna forta de expresie sentimentelor omenesti.

INCERTITUDINI spunea...

Ea îmi transmite stări, ea mă „dirijează„, eu doar o simt!

Modart spunea...

A simti este forma superioara a cunoasterii..,menirea in arta este emotia.