luni, 19 august 2013

MALAGUENA SALEROSA



Chiar am facut o pasiune pentru aceasta muzica mexicana.O tot ascult in diverse interpretari,unele mai suave,romantice altele mai in forta,bazate pe un timbru tenoral.
Astazi va propun sa o ascultati  in interpretarea a trei  voci celebre ,Placido Domingo ,Nana Mouskouri si Roberto Alagna.
O muzica dumnezeiasca...o perla a muzicii mexicane ce cuprinde in ea... totul!








MENTIUNE:Am prezentat acest cantec celebru si in acest articol,..le consider  totusi cele mai frumoase interpretari...venite de la mama lor de acasa din Mexic!


http://creativplace.blogspot.ro/2013/06/best-mexican-musicmalaguena-salerosa.html

2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Ceva care atinge cuminte sufletul!

Modart spunea...

Stii,eu tot caut diverse interpretari ptr a gasi cea mai buna interpretare...piesa este complexa,,,deocamdata cea mai frumoasa interpretare o gasesc pe cea a lui Antonio Aguilar prezentata in linkul mentionat.Versiunea cu acorduri in chitara din acelasi link e teribil de romantica...si aici apreciez cele trei selectiuni,ca nu doar le-am postat doar asa...fiecare areceva aparte...totusi preferata mea aici este prima!
Interesant de urmarit aceeasi compozitie in diverse interpretariRemarc ca totusi,nimeni nu poate interpreta la fel de frumos o piesa cu un accent specific national decat artistii autohtoni!!!Era cumva mesajul acestui articol.