marți, 27 octombrie 2015

Muzica E.S. POSTHUMUS



Piesa "Nara" a grupului E.S. POSTHUMUS...nici cu "Arie" de Bach nu am avut un asa fantastic sentiment de a ascede catre o lume celesta, atat de sus,atat de aproape de Dumnezeu!
Motiv pentru care am indraznit a-i spune "o muzica serafimica", serafimii fiind considerati in ierarhia cereasca ,cei mai apropiati ingeri de Dumnezeu!

ps: In clipul de mai sus,piesa este repetata de doua ori!


MENTIUNI: E.S. POSTHUMUS

Muzica grupului E.S. (Experimental Sounds) Posthumus ,reprezinta o forma clasica a muzicii secolului 21,prin care sunt interconecatate ritmuri de tobe cu sunete orchestrale si electronice.
Muzica lor este inspirata de filozofia lui Pitagora, care prevede că "muzica este armonizarea contrariilor, o conciliere a unor elemente aflate in conflict"

Grupul a fost format in anul 2000 de fratii Helmut si Franz Vonlichten.Amandoi au studiat pianul cu mama lor.După absolvirea liceului, Franz a lucrat in studiouri de înregistrare în timp ce Helmut a participat și a absolvit la UCLA, cu o diplomă în arheologie.
Muzica lor a fost licentiata de catre studiourile de producție-film și de televiziune, fiind incluse în numeroase filme și emisiuni de televiziune. 
Din pacate pe 22 iulie 2010 Frantz moare .Helmut va continua activitatea muzicala infiintand un alt grup. Ne-au ramas de la E.S. POSTHUMUS  3 albume remarcabile:Unearthed,Cartografer si Makara.
(sursa wikipedia)


  • Cel mai indragit album ,ramane cel din 2001 "Unearthead",unde se afla si piesa" Nara" despre care voi reveni in alt articol cu diverse impresii ...desi am mai scris despre ea !

Intreg albumul  puteti sa-l audiati online aici:




Niciun comentariu: