joi, 28 martie 2013

Destinul dincolo de arta....



Intotdeauna m-au  fascinat  primele acorduri ritmate ale acestui cantec..pur si simplu ma binedispun,ma relaxeaza!

De ce s-au despartit nu am inteles niciodata...muzical vorbind,alcatuiau unul dintre cele mai sarmante si inedite duete.Ea, de o frumusete aparte,el, o voce incredibila.Carismatici si iubiti de o lume intreaga!.

Pareau predestinti sa fie "sempre,sempre",nu a fost sa fie asa ,ceva s-a rupt,un nor aducator de furtuna i-a despartit.
Totusi...cum Doamne de nu au gasit prin soarele muzicii ce-i uneau,forta necesara de a ramane impreuna?

8 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Să știi că și eu am suferit, da, vorbesc serios, chiar am suferit, când s-au despărțit.
Am înțeles că dispariția fetei lor i-a înstrăinat..cine știe? Vezi? niciodată ceea ce „se vede„ nu este chiar așa, toate sunt complicate.
Noi construim o altă lume, după cum am vrea să fie..
Minunată muzică!

Modart spunea...

Nu mi-a venit sa cred cand am auzit!...pe atunci nu erau atatea divorturi...
Da,cam asta stiu si eu,cu acel dramatic caz al rapirii fiicei lor despre care nu mai stiu nimic ce s-a intamplat,zvonuri multe probabil...
Pe unii suferinta sa-i indeparteze oare,cine stie care era realitatea?
Eu gasesc de cuvinta ca la suferinta,in doi e mai usor,ar trebui cel putin....vezi,tot la singuratate ajungem,fiecare traieste intr-un univers mai mult al solitudinii.Sentimentul meu .

INCERTITUDINI spunea...

Să privești din afară este totdeauna lejer, doar interpretezi niște „date„ pe care le-ai primit sau pe care de deduci.
De aceea, ești subiectiv.
Poate că nu întâmplător se spune „Doar Dumnezeu știe„..

Unii au puterea să rămână prieteni, cei mai mulți se urăsc.
Suntem niște ființe complicate.
De fapt,tot TU îți ești cel mai aproape„ ne naștem singuri..”

Aurora Georgescu spunea...

Ascult şi acum cu aceeaşi emoţie şi bucurie cântecele lor. Vocea lui era mult mai pătrunzătoare, dar prezenţa frumoasei Romina făcea să crească presiunea emoţională.
Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri atât pe scenă, cât şi în afara ei. Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo, s-au logodit în 1970 şi s-au despărţit în 1999.
La început au păstrat discreţie totală privind cauzele divorţului dar cu timpul au început să facă presei declaraţii dure. Citez din declaraţiile lor :
"Drogurile mi-au distrus căsnicia. Fiica noastra, Ylenia, a învățat-o pe Romina să fumeze marijuana. Se drogau amândouă, împreună. Erau mereu în preajma unor persoane care consumau marijuana. Nu am vrut să fiu soțul unei femei a cărei viață e implicată în astfel de lucruri. E o drogată!", declară Al Bano.
Romina spune şi ea, fără să nege acuzaţiile fostului soţ:
"Când l-am cunoscut, era atât de diferit de ceilalţi bărbaţi şi mi-a atras atenţia imediat. Mi-a trimis sute de trandafiri roşii, a compus cântece pentru mine. Lucrurile s-au schimbat după căsătorie. Dacă îl contraziceam, se înfuria, începea să urle".

S-au suportat reciproc atâta timp cât a fost fata la mijloc. In momentul în care fata a ieşit din viaţa lor, nu au mai avut nici o motivaţie de a rămâne împreună.
Să nu uităm că marea majoritate a căsătoriilor încep sub semnul iubirii . Cu timpul...
Să nu uităm că şi ei sunt tot oameni, indiferent de percepţia noastră.

Modart spunea...

Absolut.Insa cand ai atatea daruri si muzica aliat,ar trebui sa fie mai usor ma gandesc...ma rog,artistii sunt si ei oameni si au cu siguranta multe neajunsuri.Unde este dar/har intotdeauna se gasesc si lucruri mai putin luminoase,Fiecare om are un anume mod de a se raporta la viata,o anume masura,de aici si judecata noastrra,subiectiva.

Modart spunea...

Cand asculti o parte dai dreptate celeilalte,cand o asculti si pe cealalta,dai din umeri,nu mai stii ce si cum,unde este adevarul,sursa raului.Unii psihologi afirma ca in cazul unui divvort ambele parti au partea lor de vina.Cam asta vad si eu citind cele mentionate.In rest ma abtin sa analizez mai mult cazul dupa cele afirmate...prefer sa pastrez amintirea lor impreuna, si muzica lor atat de melodica!



Mihai spunea...

Ramane muzica...

Modart spunea...

Cu siguranta,desi si ea se pare ca e sortita uitarii de multe ori...dar in stele ramane oricum!