sâmbătă, 23 martie 2013

Minutul ...



De multa vreme,in fiecare zi cand ma uit la ora afisata pe bara de jos a ecranului nimeresc la minutul 33!Nu doar odata ,ci de mai multe ori!!!!Si repet,zi de zi!.
Ce sa insemne oare,cum este posibil?...
Ce-ar spune oare un numerolog ori un parapsiholog,sau un specialist in ezoterism ?
Uite asa am devenit de ceva vreme...superstitios.Coincidenta o consider  un semn,un mesaj.De descifrat insa ,cine stie si poate cu adevarat oare?

ps:Am avut si am inca parte de  foarte multe coincidente  uluitoare.Cea mai stranie si uimitore a fost in ziua in care discutand diverse cu o persoana ,am pomenit cuvantul" pentagon" la un moment dat,iar in momentul urmator pe ecranul tv scria mare PENTAGON!Am ramas fireste masca!Tocmai incepuse o emisiune tv despre impozanta cladire din America.Noi vorbeam cu televizorul deschis dar fara a fi atenti la postul respectiv.Faptul de a gandi ceva, si intamplator deschizand televizorul sa nimeresc exact o discutie despre ce era in mintea mea(cuvant,idee,persoana) mi s-a intamplat de n ori.Uneori faptul in sine ma sperie.
De ceva vreme nu mai deschid televizorul....nu din acest motiv desigur,sau mai stii, daca nu si din acest motiv fara sa-mi dau seama?



4 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Categoric nu este vorba de o coincidenţă dacă lucrurile se repetă! Sunt o mulţime de evidenţieri ale paranormalului. Probabil că şi la dumneata funcţionează ceva anume care -ţi dă posibilitatea să anticipezi. In cazul televizorului poate fi vporba de transmiterea unor vibraţii pe care creierul le înregistrează şi le procesează într-un fel anume. Poate este bine să consulţi un parapsiholog în ideea de a-ţi dezvolta acele capacităţi care se par a exista cu adevărat.

Modart spunea...

Cum de nimeresc exact momentul respectiv,cum de ma nimeresc la televizor exact in momentul cu pricina...foarte straniu!!!!Mintea mea atrage ce gandesc!!!

Aurora Georgescu spunea...

In cazul experienţei cu televizorul nu mintea atrage ce gândeşti ci mintea prinde vibraţia a ce urmează în clipa următoare şi dă posibilitatea anticipaţiei.

Modart spunea...

Bine,bine..dar eu nu prea deschid televizorul,se intampla foarte rar!De ce exact momente care se leaga de ce este in mintea mea?
33 este varsta rastignirii lui Iisus...ieri am nimerit exact finalul minutului 33,dupa vreo 2 secunde era marcat minutul 34...repet, se intampla zilnic ,uneori de 3,4 ori pe zi!