joi, 21 martie 2013

Mireille Mathieu chante Piaf



O placere deosebita sa o vezi si sa o asculti  inregistrand in atmosfera de studio.Reconfortant.


Un clip promotional pentru albumul ei intitulat "Mireille chante Piaf",album editat de trei ori in 1993,2003 si 2012!Aici  este o inregistrare din 2012 ,o editie nitel adaugita fata de cele anterioare,intre care se include si celebrul  "A quoi ça sert l'amour "!


9 comentarii:

Mihai spunea...

Doua "voci" ale muzicii franceze!

Modart spunea...

Nu inteleg de ce in ghilimele!Sunt si VOCI !...

Mihai spunea...

Aveti dreptate. Asa e mai corect!

Aurora Georgescu spunea...

Oriunde ar cânta această zeiţă a perfecţiunii : în studio, în sala regală de concerte sau în bucătărie, aceeaşi vibraţie de dumnezeire te învăluie, iar dacă i se alătătură şi acel zâmbet larg, unic, poţi să te crezi în Paradis!

Modart spunea...

Sincer tare mi-ar place sa o ascult cantand in bucatarie...altminteri ma prea indoiesc ca sta ea pe acolo.

Aurora Georgescu spunea...

Ştiu şi eu? Nu neapărat ca să pregătească conserve, dar măcar aşa pentru schimbare de decor, sau... pur şi simplu pentru o evadare în normalitate, sau din curiozitate, deşi într-un interviu acordat spunea că bucătăria nu-i este străină!
Desigur, îmi imaginez că ţia-i dori să o asculţi într-un cadru atât de ciudat pentru o audiţie şi atât de intim totodată! Cred că şi Andaluza ar sta sfioasă sub masă fără să zică miau măcar!

Modart spunea...

Numai sa indrazneasca sa maraie,ca o gatesc ca MM in loc sa-i gatesc retete speciale, si o pun si la auditie non-stop MM de o sa toarca in ritm de sansoneta!

Aurora Georgescu spunea...

"ţi-ai " nu "ţia-i" . Nici nu-mi dau seama cum de am putut scrie astfel!!!!

Modart spunea...

Eu fac greseli mult mai mari sa stii,din graba ,stres,si altele.Oricine isi da seama ca ai scris asa din graba..asta sa fie problema ,stai linistita ,nu trebuiesc scuze pentru greseli de fond...