duminică, 25 ianuarie 2015

FACUT ESTI SA FII IUBIT...



Cineva se intreba  candva :"Oare cate minuni sa mai faca Dumnezeu ca sa credem?"
As mentiona ca uitam adeseori ,din pacate, ca se petrec si sunt in jurul nostru atatea si atatea feluri de miracole.
Iata unul dintre cele mai tulburatoare pe care le-am aflat.
  • Yoo Ye Eun are 5 ani si  este nevazatoare din nastere. A fost abandonata si apoi adoptata. Canta la pian de la varsta de 3 ani.Nu a luat lectii de muzica,canta dupa ureche,doar auzind melodia!!!!!
  • Prima piesa cantata aici, "Fur Elise",a auzit-o prima  oara la varsta de 3 ani pe computer. Ar putea sa o cante in totalitate.
  • A doua piesa nu este tocmai usoara, "Fantasie Improptu" de Chopin
  • In final interpreteaza vocal si cantand in acelasi timp la pian,cantecul:"Facut esti sa fii iubit."

Sincer,de-as vedea oameni zburand precum ingerii  ori oameni morti inviind,si tot nu as ramane mai cutremurat de consternare  si emotie decat ca in acest caz uluitor.
Nu cautati rational explicatii ,nu veti afla.Doar ascultati-va inima.
 Arta in sine este un miracol ne netradus stiintific,de unde simtul ritmului,pulsul ei ,armonia aceea emotionanta,de unde inspiratia in creatia ei...eu am meditat mult pe aceasta tema candva ,si nu am gasit vreo explicatie.Sunt resorturi si conexiuni  subtile ale unei lumi miraculoase de dincolo de noi,asa cred ,simt.
 Iar cand ea se produce astfel,ca din senin,fara profesori,fara studiu anume,doar pe clape  de suflet,invizibile,nu te poti gandi decat la Dumnezeu,la existenta Lui ...ca atunci cand El vrea si binecuvanteaza,iata, imposibilul devine posibil!


  • Tu esti facut sa fii iubit,
  • Si tu ai primit aceasta iubire prin viata ta,
  • Iubirea de la Dumnezeu care a inceput de la inceputul nasterii tale,
  • Devine conecatata cu noi ,intalnindu-ne intre noi.



3 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Impresionant! Dumnezeire. Poate că în corpuşorul acela micuţ şi firav, sălăşuieşte un înger.Acolo unde se sfârşeşte puterea de a crede, se deschide o fereastră spre un cer pe care scrie: dacă iubeşti şi crezi, se poate orice!

Modart spunea...

Aura,telepatie,ai spus exact ce am gandit si eu meditand... o fiinta divina salasluieste in corpul ei,care canta prin degetele ei,,,o dirijeaza cumva!Doar asa s-ar explica parca cumva.
Pentru ca ea doar ce asculta o piesa,se apropie de claviatura si reda linia melodica,unde mai pui ca nu vede,dar are o alta vedere,interioara,a harului divin asa cum se spune in teologie.....omeneste,imi este extrem de greu sa-mi imaginez cum este asa ceva posibil...si totusi,este!
Suntem conectati prin anume resorturi subtile cu o alta lume?

Aurora Georgescu spunea...

Poate telepatie, sau poate conectare -aşa cum spui tu - prin aceleaşi resorturi la acea lume despre care vorbeşti ...